- Reaksiyon puanı
- 38,938
- Puanı
- 1,060
Hep Adil mi patlayacak ?Aaa pat diye ortaya çıktı şerifin planı 😱
Hep Adil mi patlayacak ?Aaa pat diye ortaya çıktı şerifin planı 😱
Şirinum furtunam tam bir diva ; onun yanında olan tabi ki yok olmazHep Adil mi patlayacak ?Biraz da Şerif sürünsün. Zaten anası olmasa çoktan tahtalıköyü boylamıştı. @Bully
Gözünle izlemediğini bu kadar belli etme.Şirinum furtunam tam bir diva ; onun yanında olan tabi ki yok olmaz
10. Bölüm Ön İzleme
Size ve @Yakamoz-Asi ye kötülük yapabilir , hoşunuza giderHep Adil mi patlayacak ?Biraz da Şerif sürünsün. Zaten anası olmasa çoktan tahtalıköyü boylamıştı. @Bully
Nasıl yani kadının beyni dağıldı ayol 😱
Bana niye uğrasın direkt çarpığa musallat olsunlar.Ben Berke ve Kaana paslıyorum bana uğramasın kötüler![]()
Sana bir nanik dahaBana niye uğrasın direkt çarpığa musallat olsunlar.![]()
bolumun ertesine , ^youtube da yuksek bir sayi da tepki ve hayal kirikligina dair mesajlar vardi. ki, cogu da
Keşke ama, alnının ortasından vurulanı nasıl geri getirecekler.bolumun ertesine , ^youtube da yuksek bir sayi da tepki ve hayal kirikligina dair mesajlar vardi. ki, cogu da
cok yuksek like alan one cikan mesajlardi . agirlikli olarak yapici elestirilerdi .
sadete gelirsek ;
cidden boyle bir duzenleme yaparlarsa , en azindan kacan izleyiciyi geri kazanabilirler.
goreceli elbette .
@xemrexxx