Bunu kullanabilirim.İki kere yapmışlar. Dizide o kadar çok şarkı çaldı ki tekrar başa sarmış çalmışlar vakit doldurmak için@mrt-06
Bunu kullanabilirim.İki kere yapmışlar. Dizide o kadar çok şarkı çaldı ki tekrar başa sarmış çalmışlar vakit doldurmak için@mrt-06
Hadi ordan be.ss Kıskandın yine.Günün fıkrası.
Valla ben de beni çok arıyorum ama dönmem için bir icraat yapamadınız maalesef.
Bir diğerlerinede bakalım‘kötü vermemeye çalışıcam’ mı çok iyi demiştin şarkıma...
Bu sarkisina bayilirim.Bir sürü var ama güvenemedim foruma.2000 haftası yaparsak kullanacağım İzel'i.
Yabanci sececekti izin vermedin.İyi bence@kerem
Kimse gelmedi mi bunlarla ya? 😱Yabanci versiyonu yapilmayacak maalesef. Bu konsept ikisini de kapsiyor cünkü.
Elenmissin napacagiz?Günün fıkrası.
Valla ben de beni çok arıyorum ama dönmem için bir icraat yapamadınız maalesef.
Unutmadım be paylaştım ya sen de görmüşsün@eskici Unutmus burayı
Dur daha herkes secmedi, @MayısKralı secer belki ama haklisin kesinlikle secilmeli bunlar da.Kimse gelmedi mi bunlarla ya? 😱
Whitney Houston - I Will Always Love You
Celine Dion - My Heart Will Go On
geçen sezonun ayni konsepti olduğu için bu kez bakiyorum kim neyle gelmişyeni seçimler yukarı aşağı serptiririm bir yerlere
@bazinga @Ahmed @dreamy yabancı severler olarak sizden beklerdim bu seçimleri.
@xemrexxx alır gibi birini belki
Sen tam puan verirsin elerlerYakışıklım'ı alan olsa keşke.
Hayır müzik zevkini unutmussun yabancı seçecekmişşinUnutmadım be paylaştım ya sen de görmüşsün
@MayısKralı da var dı demi, unuttum onuDur daha herkes secmedi, @MayısKralı secer belki ama haklisin kesinlikle secilmeli bunlar da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?