Bunu kullanabilirim.İki kere yapmışlar. Dizide o kadar çok şarkı çaldı ki tekrar başa sarmış çalmışlar vakit doldurmak için@mrt-06
Bunu kullanabilirim.İki kere yapmışlar. Dizide o kadar çok şarkı çaldı ki tekrar başa sarmış çalmışlar vakit doldurmak için@mrt-06
Hadi ordan be.ss Kıskandın yine.Günün fıkrası.
Valla ben de beni çok arıyorum ama dönmem için bir icraat yapamadınız maalesef.![]()
Bir diğerlerinede bakalım‘kötü vermemeye çalışıcam’ mı çok iyi demiştin şarkıma...![]()
Bu sarkisina bayilirim.Bir sürü var ama güvenemedim foruma.2000 haftası yaparsak kullanacağım İzel'i.
![]()
Yabanci sececekti izin vermedin.İyi bence@kerem
Kimse gelmedi mi bunlarla ya? 😱Yabanci versiyonu yapilmayacak maalesef. Bu konsept ikisini de kapsiyor cünkü.![]()
Elenmissin napacagiz?Günün fıkrası.
Valla ben de beni çok arıyorum ama dönmem için bir icraat yapamadınız maalesef.![]()
Unutmadım be paylaştım ya sen de görmüşsün@eskici Unutmus burayı![]()
Dur daha herkes secmedi, @MayısKralı secer belki ama haklisin kesinlikle secilmeli bunlar da.Kimse gelmedi mi bunlarla ya? 😱
Whitney Houston - I Will Always Love You
Celine Dion - My Heart Will Go On
geçen sezonun ayni konsepti olduğu için bu kez bakiyorum kim neyle gelmişyeni seçimler yukarı aşağı serptiririm bir yerlere
@bazinga @Ahmed @dreamy yabancı severler olarak sizden beklerdim bu seçimleri.
@xemrexxx alır gibi birini belki![]()
Sen tam puan verirsin elerlerYakışıklım'ı alan olsa keşke.![]()
Hayır müzik zevkini unutmussun yabancı seçecekmişşinUnutmadım be paylaştım ya sen de görmüşsün![]()
@MayısKralı da var dı demi, unuttum onuDur daha herkes secmedi, @MayısKralı secer belki ama haklisin kesinlikle secilmeli bunlar da.![]()