Bunu kullanabilirim.İki kere yapmışlar. Dizide o kadar çok şarkı çaldı ki tekrar başa sarmış çalmışlar vakit doldurmak için @mrt-06
Bunu kullanabilirim.İki kere yapmışlar. Dizide o kadar çok şarkı çaldı ki tekrar başa sarmış çalmışlar vakit doldurmak için @mrt-06
Hadi ordan be.ss Kıskandın yine.Günün fıkrası.
Valla ben de beni çok arıyorum ama dönmem için bir icraat yapamadınız maalesef.
İyi bence @keremCandan Ercetin efsanesi Yalan
Bir diğerlerinede bakalım Puanımı söyleyemiyorum malum soru işareti kalmalı @kerem‘kötü vermemeye çalışıcam’ mı çok iyi demiştin şarkıma...
Bu sarkisina bayilirim.Bir sürü var ama güvenemedim foruma. 2000 haftası yaparsak kullanacağım İzel'i.
Yabanci sececekti izin vermedin.İyi bence @kerem
Ben tmam puan veririm @xBUGRAx ı yine elerlerBu sarkisina bayilirim.
@eskici Unutmus burayıYabanci sececekti izin vermedin.
Kimse gelmedi mi bunlarla ya? 😱Yabanci versiyonu yapilmayacak maalesef. Bu konsept ikisini de kapsiyor cünkü.
Elenmissin napacagiz? Zaten 2 gündür ter döküyorum bu gelismeler icin.Günün fıkrası.
Valla ben de beni çok arıyorum ama dönmem için bir icraat yapamadınız maalesef.
Unutmadım be paylaştım ya sen de görmüşsün@eskici Unutmus burayı
Dur daha herkes secmedi, @MayısKralı secer belki ama haklisin kesinlikle secilmeli bunlar da.Kimse gelmedi mi bunlarla ya? 😱
Whitney Houston - I Will Always Love You
Celine Dion - My Heart Will Go On
geçen sezonun ayni konsepti olduğu için bu kez bakiyorum kim neyle gelmiş yeni seçimler yukarı aşağı serptiririm bir yerlere
@bazinga @Ahmed @dreamy yabancı severler olarak sizden beklerdim bu seçimleri.
@xemrexxx alır gibi birini belki
Sen tam puan verirsin elerlerYakışıklım'ı alan olsa keşke.
Hayır müzik zevkini unutmussun yabancı seçecekmişşin @keremUnutmadım be paylaştım ya sen de görmüşsün
@MayısKralı da var dı demi, unuttum onu o da yabacı müzik sever ve bu konsepte benim türkce şarkı severliliğim ağır basmazDur daha herkes secmedi, @MayısKralı secer belki ama haklisin kesinlikle secilmeli bunlar da.