xBUGRAx
Emekli
Word'de tablo yapıyordum ödev için dalmışım geç kaldım yine alan olmamış şükür.Ben çoğu 90'lar şarkısını dizilerden filmlerden duydum maalesef.
Word'de tablo yapıyordum ödev için dalmışım geç kaldım yine alan olmamış şükür.Ben çoğu 90'lar şarkısını dizilerden filmlerden duydum maalesef.
MS'de bana cok kötü puan vermistin diye hatirliyorum, bu ne cakallik.
Kim seciyorsa bunu kabul edemem ama, eski versiyonu olmali.Önceki sezon @Billy Kane 'nin seçimi bu şarkıydi ve oylamama baktım en düşük ona vermişim ingilizce 2 harika sarkı vardı, iyi puan vermiştim. Bakalım gelen varmi
@kerem
şimdiden zirvem belli puanlamamda açıklamalarım olacak yineKim seciyorsa bunu kabul edemem ama, eski versiyonu olmali.
Klipli olan videosunu tercih et bence recapta.
Birilerine gönderme yapiyorsun sanki?
Sen nasıl hatırlıyorsun düşük verdiğimi. 😱 O zamanlar sevmiyor olabilirim şimdi gayet seviyorum. Ben zaten içime sinen tercihler yaparım biliyorsun@dreamy bana MS'de düsük vermisti simdi burada bu sarkiyi seciyor.
Yok galiba. Klip şartı mı var yoksa. 😱Klibi varmi bu sarkinin?
Bu hafta kapilacak sarkilardan biri kesinlikle. Cabuk davranmissin.
Birilerine gönderme yapiyorsun sanki?
Yok sadece sordum, klibi varsa recapta onu kullan diye. Birde bu videonun ses kalitesi mi kötü ne?Yok galiba. Klip şartı mı var yoksa. 😱
Rap müziği de severim ama pop müziğin yeri ayrıdırGerçekten öylemi rap değil yanı @Bully @Forumdash