neyi seçti @Silinmiş ÜyeGüzel cok güzel ama yabanci secmeni isterdim acikcasi. @Çiğdem seni ikna etmese yabanci sececektin hatta.
neyi seçti @Silinmiş ÜyeGüzel cok güzel ama yabanci secmeni isterdim acikcasi. @Çiğdem seni ikna etmese yabanci sececektin hatta.
Güzelim diziye güzelim şarkı işte çatlama yine. Neyse ki müzik açısından da çok zevk sahibi bir diziydi.Güzelim şarkının bu dizide işi ne be.
Gözlerim seni aramiyor degil.Aha bu.
90'lar konsepti olursa bunu seçerim diye aklımdan geçirmiştim iki hafta üst üste seçmeyi düşündüğüm şarkılar sana nasip oldu.
Medcezir'de Yaman ve Mira söylememiş miydi.Medczir dizisinde çaldı şarkı. Klip olarak kullanılabilir @Özgür
İzel ve Candan Erçetin çok eski dostmuş geçen izlemiştim programını.Nihayet.
Tabii ki güveneceksin, koskoca Sertab Erener sarkisini secmissin zaten.Bu sefer şarkıma güveniyorum.
‘kötü vermemeye çalışıcam’ mı çok iyi demiştin şarkıma...Ben kötü vermemeye çalısıcam ama senden beklenir @dreamy
Hangi sarkisini kullanacaktin?İzel'i alamadığım için üzgünüm zaten değiştirtme bana.
Benim gibi işte.Güzelim diziye güzelim şarkı işte çatlama yine. Neyse ki müzik açısından da çok zevk sahibi bir diziydi.
Bende bu sarkiyi cok seviyorum ama riskli bir secim maalesef.Geç kalma riskini göze alamazdım.
Zaten 90'lar olunca konu 5 değil 10 bile çok rahat çıkar.
Elenmeyeceğimi bilsem Mansur Ark'la gelirdim. Efsane şarkı.
Bir sürü var ama güvenemedim foruma. 2000 haftası yaparsak kullanacağım İzel'i.Hangi sarkisini kullanacaktin?
Normalde aklımda başka bir Tarkan şarkısı vardı ama bunu görünce vazgeçtim. Oyların bölünmesini istemedim.Tarkan - Ölürüm Sana
İzel'i severim niye İzelle gelmedin sen? Renginin kiymeti bilinir mi emin degilim cunku.
Medcezir'de Yaman ve Mira söylememiş miydi.
Benim de listemde vardı Mansur Ark - Maalesef ama forum sevmez dedim.Geç kalma riskini göze alamazdım.
Zaten 90'lar olunca konu 5 değil 10 bile çok rahat çıkar.
Elenmeyeceğimi bilsem Mansur Ark'la gelirdim. Efsane şarkı.
neyi seçti @Silinmiş Üye
Yabanci versiyonu yapilmayacak maalesef. Bu konsept ikisini de kapsiyor cünkü.Yabanci versiyonunu ayri yapalim bence, hakki yeniyor boyle Turkce-yabanci karisik olunca.
Günün fıkrası.Benim gibi işte.
Valla ben de beni çok arıyorum ama dönmem için bir icraat yapamadınız maalesef.Gözlerim seni aramiyor degil.