Bir tasla iki kus teknigi bosuna mi var?Gönderme için şarkı seçer miyim be yarışmada çocuk oyuncağı mı bu iş.
Bir tasla iki kus teknigi bosuna mi var?Gönderme için şarkı seçer miyim be yarışmada çocuk oyuncağı mı bu iş.
Ayrıdır tabi ama onu sevmeden ayrı tutRap müziği de severim ama pop müziğin yeri ayrıdır
Gülben seçmemişsin şaşırdım.
Kimse kapmasın diye aceleyle YouTube'da Medcezir yazınca ilk çıkanı aldım dinlemedim bile. Belki daha iyisini bulurum şimdi.Yok sadece sordum, klibi varsa recapta onu kullan diye. Birde bu videonun ses kalitesi mi kötü ne?
5 tane yedek cok degil mi ya?Medcezir ve Arnavut Kaldırım benim yedek listemdeydi. İkinci ve beşinci sıradaki yedeklerim hala seçilmedi.
Bilmem komik geldiNiye güldün. @denizz19
Öyle yapacsğım zatenKlipli olan videosunu tercih et bence recapta.
Aha bu.UTC'de çaldığını bilmiyordum. 90'lar müziği denilince Levent Yüksel şarkıları geliyor benim aklıma çoğunlukla o yüzden seçtim. Bir de garanti olsun istedim.
90'lar konsepti olursa bunu seçerim diye aklımdan geçirmiştim iki hafta üst üste seçmeyi düşündüğüm şarkılar sana nasip oldu.Word'de tablo yapıyordum ödev için dalmışım geç kaldım yine alan olmamış şükür.
Güzel o zaman recabini yollarken baska video sec en iyisi, bekliyorum.Kimse kapmasın diye aceleyle YouTube'da Medcezir yazınca ilk çıkanı aldım dinlemedim bile. Belki daha iyisini bulurum şimdi.
Bu sefer şarkıma güveniyorum.@dreamy'e bu hafta da güzel planlar kurayim en iyisi, haketti yine.
@Forumdash Rahat dede korkut hikayelerinden baska seçen olmaz dedi @kerem @dreamy@Forumdash Yok Yere'yi alacaksın dimi.
Güzelim şarkının bu dizide işi ne be.Aha bu.
90'lar konsepti olursa bunu seçerim diye aklımdan geçirmiştim iki hafta üst üste seçmeyi düşündüğüm şarkılar sana nasip oldu.
İzel'i alamadığım için üzgünüm zaten değiştirtme bana.Bir tasla iki kus teknigi bosuna mi var?
Güzel cok güzel ama yabanci secmeni isterdim acikcasi. @Çiğdem seni ikna etmese yabanci sececektin hatta.Sertab Erenerle sampiyon olmus adamsın, Candan'ın en efsane sarkilarindan biri bu.😱 Guzel diyordun simdi ne degisti?
Bakıyorum hemen.Güzel o zaman recabini yollarken baska video sec en iyisi, bekliyorum.
Yok sadece sordum, klibi varsa recapta onu kullan diye. Birde bu videonun ses kalitesi mi kötü ne?
Geç kalma riskini göze alamazdım.5 tane yedek cok degil mi ya?