Bir tasla iki kus teknigi bosuna mi var?Gönderme için şarkı seçer miyim be yarışmada çocuk oyuncağı mı bu iş.![]()
![]()
Bir tasla iki kus teknigi bosuna mi var?Gönderme için şarkı seçer miyim be yarışmada çocuk oyuncağı mı bu iş.![]()
![]()
Ayrıdır tabi ama onu sevmeden ayrı tutRap müziği de severim ama pop müziğin yeri ayrıdır![]()
Gülben seçmemişsin şaşırdım.![]()
@dreamy'e bu hafta da güzel planlar kurayim en iyisi, haketti yine.Sen nasıl hatırlıyorsun düşük verdiğimi. 😱 O zamanlar sevmiyor olabilirim şimdi gayet seviyorum. Ben zaten içime sinen tercihler yaparım biliyorsun![]()
Kimse kapmasın diye aceleyle YouTube'da Medcezir yazınca ilk çıkanı aldım dinlemedim bile.Yok sadece sordum, klibi varsa recapta onu kullan diye. Birde bu videonun ses kalitesi mi kötü ne?![]()
5 tane yedek cok degil mi ya?Medcezir ve Arnavut Kaldırım benim yedek listemdeydi. İkinci ve beşinci sıradaki yedeklerim hala seçilmedi.![]()
Bilmem komik geldiNiye güldün.@denizz19
Öyle yapacsğım zatenKlipli olan videosunu tercih et bence recapta.![]()
Aha bu.UTC'de çaldığını bilmiyordum. 90'lar müziği denilince Levent Yüksel şarkıları geliyor benim aklıma çoğunlukla o yüzden seçtim.Bir de garanti olsun istedim.
![]()
90'lar konsepti olursa bunu seçerim diye aklımdan geçirmiştim iki hafta üst üste seçmeyi düşündüğüm şarkılar sana nasip oldu.Word'de tablo yapıyordum ödev için dalmışım geç kaldım yine alan olmamış şükür.![]()
Güzel o zaman recabini yollarken baska video sec en iyisi, bekliyorum.Kimse kapmasın diye aceleyle YouTube'da Medcezir yazınca ilk çıkanı aldım dinlemedim bile.Belki daha iyisini bulurum şimdi.
![]()
Bu sefer şarkıma güveniyorum.@dreamy'e bu hafta da güzel planlar kurayim en iyisi, haketti yine.![]()
Güzelim şarkının bu dizide işi ne be.Aha bu.
90'lar konsepti olursa bunu seçerim diye aklımdan geçirmiştim iki hafta üst üste seçmeyi düşündüğüm şarkılar sana nasip oldu.![]()
İzel'i alamadığım için üzgünüm zaten değiştirtme bana.Bir tasla iki kus teknigi bosuna mi var?![]()
Güzel cok güzel ama yabanci secmeni isterdim acikcasi. @Çiğdem seni ikna etmese yabanci sececektin hatta.Sertab Erenerle sampiyon olmus adamsın, Candan'ın en efsane sarkilarindan biri bu.😱 Guzel diyordun simdi ne degisti?![]()
Bakıyorum hemen.Güzel o zaman recabini yollarken baska video sec en iyisi, bekliyorum.![]()
Yok sadece sordum, klibi varsa recapta onu kullan diye. Birde bu videonun ses kalitesi mi kötü ne?![]()
Geç kalma riskini göze alamazdım.5 tane yedek cok degil mi ya?![]()