TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 8. Hafta (90'lar)

Kimse gelmedi mi bunlarla ya? 😱

Whitney Houston - I Will Always Love You
Celine Dion - My Heart Will Go On

geçen sezonun ayni konsepti olduğu için bu kez bakiyorum kim neyle gelmiş :A yeni seçimler yukarı aşağı serptiririm bir yerlere :A
@bazinga @Ahmed @dreamy yabancı severler olarak sizden beklerdim bu seçimleri.
@xemrexxx alır gibi birini belki :A
Yerli o kadar sevdiğim parça varken bunlara sıra zor gelirdi kendi açımdan. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
1587405034248.png

AÇIKLAMA; Linç girişimine uğradığım için burayı tamamen unutmuşum.. Öncelikle küçük bir şey demek istiyorum geçen hafta alınan bu karara karşı çıkmıştım sanırım işin eğlence boyutunu unuttuğum için böyle hata yaptım, aramıza katılan arkadaşlarımdan özür diliyorum ve yarışmaya hoş geldiniz diyorum. :bhr:

Sadece program sunucusunun yaptığı hareketi doğru bulmadığımı ve hala o konudaki söylemlerimin arkasında olduğunu belirtmek isterim. Herkese başarılar, iyi eğlenceler. :X

Şarkım ise 1996 yılında çıkan ve fırtınalar koparan Sezen Aksu eseri Yalnızlık Senfonisi...

@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf

Kimse gelmedi mi bunlarla ya? 😱

Whitney Houston - I Will Always Love You
Celine Dion - My Heart Will Go On

geçen sezonun ayni konsepti olduğu için bu kez bakiyorum kim neyle gelmiş :A yeni seçimler yukarı aşağı serptiririm bir yerlere :A
@bazinga @Ahmed @dreamy yabancı severler olarak sizden beklerdim bu seçimleri.
@xemrexxx alır gibi birini belki :A

:A Dur gözünü seveyim azcık türkçe şarkı ile gidelim ya

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Linç girişimine uğradığım için burayı tamamen unutmuşum.. Öncelikle küçük bir şey demek istiyorum geçen hafta alınan bu karara karşı çıkmıştım sanırım işin eğlence boyutunu unuttuğum için böyle hata yaptım, aramıza katılan arkadaşlarımdan özür diliyorum ve yarışmaya hoş geldiniz diyorum. :bhr: Sadece program sunucusunun yaptığı hareketi doğru bulmadığımı ve hala o konudaki söylemlerimin arkasında olduğunu belirtmek isterim. Herkese başarılar, iyi eğlenceler. :X

Şarkım ise 1996 yılında çıkan ve fırtınalar koparan Sezen Aksu eseri Yalnızlık Senfonisi...

@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf
Ergenler son 7-8 yılda suyunu çıkarmasa en sevdiğim şarkılardandı. O kadar fazla dillendi ki soğudum. :(

• Sinir Bozucu
Reactions: mrt-06
Ekli dosyayı görüntüle 78747

AÇIKLAMA; Linç girişimine uğradığım için burayı tamamen unutmuşum.. Öncelikle küçük bir şey demek istiyorum geçen hafta alınan bu karara karşı çıkmıştım sanırım işin eğlence boyutunu unuttuğum için böyle hata yaptım, aramıza katılan arkadaşlarımdan özür diliyorum ve yarışmaya hoş geldiniz diyorum. :bhr:

Sadece program sunucusunun yaptığı hareketi doğru bulmadığımı ve hala o konudaki söylemlerimin arkasında olduğunu belirtmek isterim. Herkese başarılar, iyi eğlenceler. :X

Özel eserlerinden :bhr: :bhr: :bhr:

• Harika
Reactions: mrt-06
Ekli dosyayı görüntüle 78747

Bende söylediklerimin arkasindayim, onlardan özür diliyorsan benden de özür dilemissindir zaten. Ben o konuda onlar icin sizinle tartistim, bunu bile bile bana linc girisiminde bulundun ama gecte olsa hatani anlamis olman iyi bir sey. :)