Ben 90'lar da slow kullanmam.Bence bu sarki riskli bir secim olur Hele ki 'My Heart Will Go On'a göre cok daha riskli bir sarki.
Ben 90'lar da slow kullanmam.Bence bu sarki riskli bir secim olur Hele ki 'My Heart Will Go On'a göre cok daha riskli bir sarki.
@serhatt Bizi ilk ikiye koyucakmısGüzel puanlarını bekliyorum
Ben sunucuyum pek bir etkim olmaz, mavi boncuk dagitmaliyim herkese. @ÇiğdemGüzel puanlarını bekliyorum
Seninkiler daha çok siyah boncuk @eskici
Uydurma be bunak .ss@serhatt Bizi ilk ikiye koyucakmıs
Bu hafta sana özenecegim sanirim, bütün sarkilar cok iyi cünkü. Elenene yazik olacak.Seninkiler daha çok siyah boncuk @eskici
@MayısKralı'ndan bahsediyorsun sanki.
Bana 1 dakıka yetti çokta bunaltmamak lazım tam doyurucu olduGecen hafta da belirttigim gibi recap süreleri 90 saniyeye kadar cikabilir, özelden recaplarinizi bana göndermeyi unutmayin. @Ahmed @bazinga @Silinmiş Üye @Çiğdem @denizz19 @dreamy @eskici @Forumdash @MayısKralı @mrt-06 @Özgür @-potterhead- @xBUGRAx @xemrexxx @Yiğitt
Sen bu hafta iyisin @kerem den korkİlk 4 de iyidir
Yine de uzatabilirsin, haberin olsun da.Bana 1 dakıka yetti çokta bunaltmamak lazım tam doyurucu oldu
Yine son puan durumuna kadar hep sonuncu gösterecegim onu.Sen bu hafta iyisin @kerem den kork
Sonuclarda görüceksiniz dicemde sen yarın görürsün zaten Benim her dediğim tutarsız oluyor sonuca göre bliyorsun@MayısKralı'ndan bahsediyorsun sanki.
Bu alamancı herşeyi yapar @keremMS’se yarışıp şampiyon olduğu sanatçıya düşük de vermez herhalde. @kerem
Pop seçme kararı aldım ve şarkımı degiştirdim. Bu hafta ben güzelden anlıyorum diyorum.
Seçtim artık yeter daa. Candan gibi efsaneyi bırakmak üzdü ama Kenan'ın bu şarkısı da 90'lara damga vuran poplardan biri.