neyi seçti @Silinmiş ÜyeGüzel cok güzel ama yabanci secmeni isterdim acikcasi. @Çiğdem seni ikna etmese yabanci sececektin hatta.![]()
neyi seçti @Silinmiş ÜyeGüzel cok güzel ama yabanci secmeni isterdim acikcasi. @Çiğdem seni ikna etmese yabanci sececektin hatta.![]()
Güzelim diziye güzelim şarkı işte çatlama yine.Güzelim şarkının bu dizide işi ne be.![]()
Gözlerim seni aramiyor degil.Aha bu.
90'lar konsepti olursa bunu seçerim diye aklımdan geçirmiştim iki hafta üst üste seçmeyi düşündüğüm şarkılar sana nasip oldu.![]()
Medcezir'de Yaman ve Mira söylememiş miydi.Medczir dizisinde çaldı şarkı. Klip olarak kullanılabilir@Özgür
İzel ve Candan Erçetin çok eski dostmuş geçen izlemiştim programını.Nihayet.![]()
Tabii ki güveneceksin, koskoca Sertab Erener sarkisini secmissin zaten.Bu sefer şarkıma güveniyorum.![]()
‘kötü vermemeye çalışıcam’ mı çok iyi demiştin şarkıma...Ben kötü vermemeye çalısıcam ama senden beklenir@dreamy
Hangi sarkisini kullanacaktin?İzel'i alamadığım için üzgünüm zaten değiştirtme bana.![]()
Benim gibi işte.Güzelim diziye güzelim şarkı işte çatlama yine.Neyse ki müzik açısından da çok zevk sahibi bir diziydi.
![]()
Bende bu sarkiyi cok seviyorum ama riskli bir secim maalesef.Geç kalma riskini göze alamazdım.
Zaten 90'lar olunca konu 5 değil 10 bile çok rahat çıkar.
Elenmeyeceğimi bilsem Mansur Ark'la gelirdim. Efsane şarkı.
Bir sürü var ama güvenemedim foruma.Hangi sarkisini kullanacaktin?![]()
Normalde aklımda başka bir Tarkan şarkısı vardı ama bunu görünce vazgeçtim. Oyların bölünmesini istemedim.Tarkan - Ölürüm Sana
İzel'i severim niye İzelle gelmedin sen?Renginin kiymeti bilinir mi emin degilim cunku.
![]()
Medcezir'de Yaman ve Mira söylememiş miydi.![]()
Benim de listemde vardı Mansur Ark - Maalesef ama forum sevmez dedim.Geç kalma riskini göze alamazdım.
Zaten 90'lar olunca konu 5 değil 10 bile çok rahat çıkar.
Elenmeyeceğimi bilsem Mansur Ark'la gelirdim. Efsane şarkı.
neyi seçti @Silinmiş Üye![]()
Yabanci versiyonu yapilmayacak maalesef. Bu konsept ikisini de kapsiyor cünkü.Yabanci versiyonunu ayri yapalim bence, hakki yeniyor boyle Turkce-yabanci karisik olunca.![]()
Günün fıkrası.Benim gibi işte.![]()
Valla ben de beni çok arıyorum ama dönmem için bir icraat yapamadınız maalesef.Gözlerim seni aramiyor degil.![]()