akşamları daha güzel oluyor forumda kimse kalmıyor kafa dinliyorum tüm şirretler uyumuş oluyorgündüz 10 da uyumussun allah canını almasın
akşamları daha güzel oluyor forumda kimse kalmıyor kafa dinliyorum tüm şirretler uyumuş oluyorgündüz 10 da uyumussun allah canını almasın
Bende gece kalmaya alıstımakşamları daha güzel oluyor forumda kimse kalmıyor kafa dinliyorum tüm şirretler uyumuş oluyor
en fazla 03 e kadar dayanıyorsun ondan sonra benim saatlerim başlıyorBende gece kalmaya alıstım
hahah öyle sabaha kadar hiç uyuyamadan kalamam hem gündüz ev işi yapıyorum ben senin gibi akşama kadar uyuyamıyorumen fazla 03 e kadar dayanıyorsun ondan sonra benim saatlerim başlıyor
Zamanında ben tek izlemiştim o zaman sen neredeydin.@Harunnn60 Şimdi bunu izleyeceğim, sana da diyecektim ama sen izlemişsin zaten Demek bensiz izledin ha
Bitirdikten sonra 24 Ekim'de Ufak Tefek Cinayetler'e de bekliyoruz. Bir ara bu dizinin uyarlaması diye haber çıkmıştı ama galiba bazı noktalar dışında pek ortak nokta yok. Yine de izle ama.@Harunnn60 Şimdi de bunu izleyeceğim, sana da diyecektim ama sen izlemişsin zaten Demek bensiz izledin ha
gündüz 10 da uyumussun allah canını almasın
@Harunnn60 @MasacRE-akşamları daha güzel oluyor forumda kimse kalmıyor kafa dinliyorum tüm şirretler uyumuş oluyor
Bir bakarım ilgimi çekerse izlerim belki. Bir ihtimal, düşük bir ihtimal amaBitirdikten sonra 24 Ekim'de Ufak Tefek Cinayetler'e de bekliyoruz. Bir ara bu dizinin uyarlaması diye haber çıkmıştı ama galiba bazı noktalar dışında pek ortak nokta yok. Yine de izle ama.
Kadınların ön planda olduğu bir diziyi çiğdem izler mi senceBir bakarım ilgimi çekerse izlerim belki. Bir ihtimal, düşük bir ihtimal ama
@Çiğdem- ne bakıyon konuya sen de mi izleyeceksin
İçerde'den de 1-2 oyuncu var eğer ilgini çekecekse söyleyeyim. Kadro ve fragmandan kalite fışkırıyor zaten.Bir bakarım ilgimi çekerse izlerim belki. Bir ihtimal, düşük bir ihtimal ama
Kadınların ön planda olduğu bir diziyi çiğdem izler mi sence
eskileri yad ediyorumBir bakarım ilgimi çekerse izlerim belki. Bir ihtimal, düşük bir ihtimal ama
eskileri yad ediyorum
ölmüş biri gibi davranıyorum bende tövbe tövbe
Alyanak var benim bildiğim başka kim var?İçerde'den de 1-2 oyuncu var eğer ilgini çekecekse söyleyeyim. Kadro ve fragmandan kalite fışkırıyor zaten.
Ekimin 20 sinden kasımın 1.gününe kadar 10 günlük sürede gelecek inşHani Ekim'de dönecekti ay bitecek hala yok ortada.
Evet çıktı 1-2 gün önce.Alyanak var benim bildiğim başka kim var?
Fragman dediğin şu bir şey belli olmayan tanıtım fragmanı mı? Sonra başka fragman çıktı mı bilmiyorum
Alyanak dışında Sema komiser de varmış Cinayet çözecekler demek, çok uzatmazlarsa güzel bir iş olabilir, bakarım belkiEvet çıktı 1-2 gün önce.
Ay bak işte bir tane yerli dizi izleyince entelliğin yok olmaz merak etme.Alyanak dışında Sema komiser de varmış Cinayet çözecekler demek, çok uzatmazlarsa güzel bir iş olabilir, bakarım belki
2.30 saat dizi yapıyorlar seçici olmak zorundayım bu konuda sezonda en fazla 1-2 tane yerli dizi izleyebilirimAy bak işte bir tane yerli dizi izleyince entelliğine bir şey olmaz merak etme.