Tamam işte bu dizi yeter başka izleyeceğin var mı bilmiyorum.2.30 saat dizi yapıyorlar seçici olmak zorundayım bu konuda sezonda en fazla 1-2 tane yerli dizi izleyebilirim
Tamam işte bu dizi yeter başka izleyeceğin var mı bilmiyorum.2.30 saat dizi yapıyorlar seçici olmak zorundayım bu konuda sezonda en fazla 1-2 tane yerli dizi izleyebilirim
Çukur'a da bakabilirim, zaten @Çiğdem- in Aras'ı batırır onu hemen kalkar yayından fazla sürmez o yüzdenTamam işte bu dizi yeter başka izleyeceğin var mı bilmiyorum.
Pelin tam olmasa da renataya benziyorBaşladım.
UTC gerçekten bayağı esinlenmiş bu diziden. Oya-Merve-Arzu'yu eşleştirdim ama Pelin'i bulamadım. UTC etkisiyle bayağı ısındım diziye daha ilk bölümden.
Renata olsa baştan Merve'ye düşman sonra dost olurduPelin tam olmasa da renataya benziyor
Ben de bir ara öyle düşündüm ama yok, Pelin yok bence. Zaten UTC'deki dört kadınla buradaki dört kadının ilişkileri daha farklı.Pelin tam olmasa da renataya benziyor
Ordaki kadınların ilişkileri daha iyi hatta çoğu zaman birbirlerine yardım bile ediyorlarBen de bir ara öyle düşündüm ama yok, Pelin yok bence. Zaten UTC'deki dört kadınla buradaki dört kadının ilişkileri daha farklı.
Ben UTC'yi izlediğini sanıyordum. Polis soruşturması kısımları UTC'ye benziyor ama büyük ölçüde farklı. Özellikle ilk 14 bölümü çok iyi. Sonradan herkes bozuldu falan diyor ama ben o bölümleri de keyifle izledim. Bu dizi de bana biraz abartılmış gibi geliyor ama özünde kötü bir dizi değil. Bol zamanın varsa ikisini de izle.1×1
En sevdiğim karakter Madeline oldu. Bir anne için en kötü şey çocuklarının ona yeterince değer vermemesi olmalı. Sonlara doğru yine iyi şeyler yaşansa da üzüldüm.
Ziggy'nin böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum ama o kız da niye yalan söylesin o da var. Bence bu olay çok büyütüldü özellikle Reneta saçmaladı.
Daha katil matili bırak kurbanı bile göremedik. Kurban Celeste'ın kocası olabilir diye düşünüyorum. Sadece tahmin.
Daha ağır bir dizi bekliyordum. İyi ki yanılmışım, devam edeceğim zaten mini diziymiş.
@Aserat UTC ve bu arasındaki ilişki ne, UTC'yi izlersem pişman olur muyum?
İlk bölüm gayet iyiydi, devam edeceğim. UTC biraz uzun olduğundan korkuyorum başlamaya. Normalde böyle gizemli dizileri severim. Zaten bir yerli diziye başlayacaksam bu UTC olurdu galiba.Ben UTC'yi izlediğini sanıyordum. Polis soruşturması kısımları UTC'ye benziyor ama büyük ölçüde farklı. Özellikle ilk 14 bölümü çok iyi. Sonradan herkes bozuldu falan diyor ama ben o bölümleri de keyifle izledim. Bu dizi de bana biraz abartılmış gibi geliyor ama özünde kötü bir dizi değil. Bol zamanın varsa ikisini de izle.
tek fark burada zamanla kaynaşıyorlar kadınlar ; UTC de zamanla düşmanlıkları artyorİlk bölüm gayet iyiydi, devam edeceğim. UTC biraz uzun olduğundan korkuyorum başlamaya. Normalde böyle gizemli dizileri severim. Zaten bir yerli diziye başlayacaksam bu UTC olurdu galiba.
Bir de yazmayı unutmuşum jenerik harika. @xemrexxx
O zaman UTC'i daha çok severim.tek fark burada zamanla kaynaşıyorlar kadınlar ; UTC de zamanla düşmanlıkları artyor
@sokak sanati Çok önceden izlemen lazımdı. Neyse beğenmene sevindim.