İlk sezon bitti. Her şeyiyle bir sanat eseri izledik. Senaryo yönetmen oyuncular bir olmuş bir resital sunmuş bize. Hele o son sahne olağan üstüydü.
9/10
Tüm sezona 8.5/10
Jane'in psikopatı Perry çıktı. Oğlunun zorBa diye suclanmasina sebep olanda Perry'nin oğlu oldu. Aslında her şey normal bence. Şiddeti gören şiddeti uyguluyor. Max acilen psikolojik tedavi alsın. Celeste bunu düşünür zaten.
Ediyorum ne güzel şarkı söyledi. Madeline bu güzel adamı haketmiyor. Ediyorum biraz pislik davransa her şey çözülebilir fazla hassas davranıyor.
Bu Madeline'de ne istediğini bilmiyor. Eski eşiyle öküz olduğu için ayrılmış şimdi ki ile hassas davrandığı için aldatıyor. Pis yoluk.s.s
Son sahnede Bonnie'nin aşağıya itmesi şaşırttı. Jane diye bekliyordum ben. Aksini bekleyen olmaz her halde. Galiba Yoga'nın gücü bu olsa gerek.
Ediyorum ne güzel şarkı söyledi. Madeline bu güzel adamı haketmiyor. Ediyorum biraz pislik davransa her şey çözülebilir fazla hassas davranıyor.
Bu Madeline'de ne istediğini bilmiyor. Eski eşiyle öküz olduğu için ayrılmış şimdi ki ile hassas davrandığı için aldatıyor. Pis yoluk.s.s
Son sahnede Bonnie'nin aşağıya itmesi şaşırttı. Jane diye bekliyordum ben. Aksini bekleyen olmaz her halde. Galiba Yoga'nın gücü bu olsa gerek.
9/10
Tüm sezona 8.5/10