@Bully kurnazdır ilerde sezenin başına bela olacağını anlamış tez elden kurtulmaya çalışıyordu ama şimdi yıldız teyzeyle başedemiyor yıldız teyze çekirge gibi zıplıyor
@Bully kurnazdır ilerde sezenin başına bela olacağını anlamış tez elden kurtulmaya çalışıyordu ama şimdi yıldız teyzeyle başedemiyor yıldız teyze çekirge gibi zıplıyor
Doğrudur kaşındım sende bi güzel kaşıdın eyvallahgelsin onunla bence rahat rahat 1 puanımı vereyim
sezen aksu bu hafta çok çok iyiydi nasıl son ana kadar düşme tehlikesi yaşamış anlamak imkansız
ama çok büyük sataşma vardı orda bana en azından bir puan kırmam şarttı )
hahaha doğru moral vereyim biraz ozaman normal sezon ego ile sondan 3. yada 4. olmus all starda 1.olmuştuk oankı ruh halide önemli galiba üyelerin gerçi neye göre oy kullanıldığını hala 2 yıldır çözemedim neyseSenin de işin gücün moral bozmak bu sefer sevecekler belki ne biliyon Mesela Barış Manço'nun normal sezonda elendiği şarkı All-Star'da baya ilgi gördü bu işler belli olmaz
son kelimeler senle çiğdeme gelsinne bileyim ben bir sürpriz bekliyorum hogathadan ama bellide olmaz sadece masal anlatıpta gidebilir
ben kötü şarkıyla gelmişim demiyorda destere yan çizmiş diyor tabi kendin yerine karşıdakini suçlamak kolay@destere yan çizmiş yoksa geçiyordum seni.
yok zaten biz @Çiğdem- le türkiyenin ekonomik durmunu masaya yatıracaktık sosyo politik konjoktürel vede şeysel açıdan irdeleyecektik öyle kötü niyetlerimiz olamaz )son kelimeler senle çiğdeme gelsin
Aynen bak Ego örneği de var ortada biraz yüreğime serin sular serphahaha doğru moral vereyim biraz ozaman normal sezon ego ile sondan 3. yada 4. olmus all starda 1.olmuştuk oankı ruh halide önemli galiba üyelerin gerçi neye göre oy kullanıldığını hala 2 yıldır çözemedim neyse
sen yinede hesapla bence @Çiğdem- in sağı solu belli olmaz senin reytingin düşük diye seni şutlamış olabilir )Şaka be işim gücüm yok puanları mı hesaplıcam
valla çok ayıp konuyu nerdeyse +18 e taşıyacaksın senden beklemezdimLan fesat adam ben o anlamda mı dedim Dinime küfreden müslüman olsa
içime kurt düşürdün şimdisen yinede hesapla bence @Çiğdem- in sağı solu belli olmaz senin reytingin düşük diye seni şutlamış olabilir )
son gelen oylarla yırtmışsın hemde final puanı almışsın çok büyük bir şans olmuş ama şarkın bence bu haftaki en iyi şarkıydı arkadaşalr değerini bilememişOylamayı kaçırdım. Final puanı alanlar @denizz19 @Harunnn60 tebrikler
Elenen yarışmacılar @Billy Kane @vadikızı buraya kadarmış sağlık olsun
La nerde sana yolladım anlaşıp beni mi trollüyosunuz Kafam mı iyiydi diye düşünüyorum ama alkol de kullanmadım ki uzun zamandırvalla çok ayıp konuyu nerdeyse +18 e taşıyacaksın senden beklemezdim
o değilde sen oylarını niye bana yolladın kafa nerdeydi o zaman hele onu bir açıkla )
görevimiz buiçime kurt düşürdün şimdi
Billy Kane ne dedi ki sana. Ben kaçırdım dedikoduları anlatın biraz. @Çiğdem-niye şaka olsunki şarkıyı sevmedim ama diğer arkadaşlar çok sevmiş ona şaşırdım bu hafta büyük ihtimal sertapla deniz seki elenir diyordum )
@Billy Kane ede üzüldüm valla o lafı etmeseydi 3 puan iremindi o lafı etti ikiye düştü puanı tek oyla kaybetmiş daha beter olsun
benim sayfadaydı oyun ne bilim ne zaman yolladın demekki bir ara uykulu haline denk geldi )La nerde sana yolladım anlaşıp beni mi trollüyosunuz Kafam mı iyiydi diye düşünüyorum ama alkol de kullanmadım ki uzun zamandır
benim sayfadaydı oyun ne bilim ne zaman yolladın demekki bir ara uykulu haline denk geldi )
ilk oya baksana seni oyunu kim açıklamışLa nerde sana yolladım anlaşıp beni mi trollüyosunuz Kafam mı iyiydi diye düşünüyorum ama alkol de kullanmadım ki uzun zamandır
Billy Kane ne dedi ki sana. Ben kaçırdım dedikoduları anlatın biraz. @Çiğdem-
ilk oya baksana seni oyunu kim açıklamış
O değilde sen beni çok şaşırttın vallahi hala inanamıyorum Yani nasıl sen verirsinn onu.resmen bana hakaret etmiş
diyorki destere beğenmez ama her hafta ireme yüksek verir artık ezberledik ) böyle bir laf denirmi jüri başkanına sen olsan bir puan verirdin ben yine insaflı davranıp iki puan verdim
ilk oya baksana seni oyunu kim açıklamış
Ya bana illa pandorranın kutusunu açtıracaksınızbenim sayfadaydı oyun ne bilim ne zaman yolladın demekki bir ara uykulu haline denk geldi )
La el ele verip bana deli raporu aldırıp forumdan mı şutlayacanız ? Bu işin içinde kesin @xemrexxx de vardır Kumpaslara boyun eğmeyeceğizresmen bana hakaret etmiş
diyorki destere beğenmez ama her hafta ireme yüksek verir artık ezberledik ) böyle bir laf denirmi jüri başkanına sen olsan bir puan verirdin ben yine insaflı davranıp iki puan verdim
@Doğu da kafa gitmiş durumda şimdi ben kimim bura neresi diye sayıklamaya başlamıştır )
ya o değilde beni sana nasıl benzetti onu anlamadım