Benim Albümüm 7.Hafta Sonuçları

kadın iyi dayandı ayoll asıl sahibi @mrt-06 bırakmak zorunda kaldı @turkuazz aldı oda bugün kayıp kadın tek başına savasıyor resmen puanlarıda topluyor :A:A:A @Bully a kalsa direk ele diyordu vicdansız :F:F:F
@Bully kurnazdır :) ilerde sezenin başına bela olacağını anlamış tez elden kurtulmaya çalışıyordu :) ama şimdi yıldız teyzeyle başedemiyor yıldız teyze çekirge gibi zıplıyor :)

gelsin onunla bence rahat rahat 1 puanımı vereyim :)
sezen aksu bu hafta çok çok iyiydi nasıl son ana kadar düşme tehlikesi yaşamış anlamak imkansız :)

ama çok büyük sataşma vardı orda bana :) en azından bir puan kırmam şarttı :))
Doğrudur kaşındım sende bi güzel kaşıdın eyvallah :A

Senin de işin gücün moral bozmak bu sefer sevecekler belki ne biliyon :A Mesela Barış Manço'nun normal sezonda elendiği şarkı All-Star'da baya ilgi gördü bu işler belli olmaz :A
hahaha doğru moral vereyim biraz ozaman normal sezon ego ile sondan 3. yada 4. olmus all starda 1.olmuştuk oankı ruh halide önemli galiba üyelerin gerçi neye göre oy kullanıldığını hala 2 yıldır çözemedim neyse :A:A:A

@destere yan çizmiş yoksa geçiyordum seni. :A
ben kötü şarkıyla gelmişim demiyorda destere yan çizmiş diyor :) tabi kendin yerine karşıdakini suçlamak kolay :)

yok zaten biz @Çiğdem- le türkiyenin ekonomik durmunu masaya yatıracaktık sosyo politik konjoktürel vede şeysel açıdan irdeleyecektik öyle kötü niyetlerimiz olamaz :))

hahaha doğru moral vereyim biraz ozaman normal sezon ego ile sondan 3. yada 4. olmus all starda 1.olmuştuk oankı ruh halide önemli galiba üyelerin gerçi neye göre oy kullanıldığını hala 2 yıldır çözemedim neyse :A:A:A
Aynen bak Ego örneği de var ortada biraz yüreğime serin sular serp :A

Zevklere saygımız sonsuz diyip geçecez işte başka yapacak bir şey yok :A

valla çok ayıp konuyu nerdeyse +18 e taşıyacaksın senden beklemezdim :)
o değilde sen oylarını niye bana yolladın kafa nerdeydi o zaman hele onu bir açıkla :))
La nerde sana yolladım anlaşıp beni mi trollüyosunuz :A Kafam mı iyiydi diye düşünüyorum ama alkol de kullanmadım ki uzun zamandır (b)

niye şaka olsunki şarkıyı sevmedim ama diğer arkadaşlar çok sevmiş ona şaşırdım bu hafta büyük ihtimal sertapla deniz seki elenir diyordum :))
@Billy Kane ede üzüldüm valla o lafı etmeseydi 3 puan iremindi o lafı etti ikiye düştü puanı tek oyla kaybetmiş :) daha beter olsun :)
Billy Kane ne dedi ki sana. :F Ben kaçırdım dedikoduları anlatın biraz. :A @Çiğdem- :A

Billy Kane ne dedi ki sana. :F Ben kaçırdım dedikoduları anlatın biraz. :A @Çiğdem- :A

resmen bana hakaret etmiş :)
diyorki destere beğenmez ama her hafta ireme yüksek verir artık ezberledik :)) böyle bir laf denirmi jüri başkanına sen olsan bir puan verirdin ben yine insaflı davranıp iki puan verdim :)

ilk oya baksana seni oyunu kim açıklamış :A:A:A

@Doğu da kafa gitmiş durumda şimdi ben kimim bura neresi diye sayıklamaya başlamıştır :))
ya o değilde beni sana nasıl benzetti onu anlamadım :)

diyorki destere beğenmez ama her hafta ireme yüksek verir artık ezberledik :)) böyle bir laf denirmi jüri başkanına sen olsan bir puan verirdin ben yine insaflı davranıp iki puan verdim :)
O değilde sen beni çok şaşırttın vallahi hala inanamıyorum :D Yani nasıl sen verirsinn onu. :D

ilk oya baksana seni oyunu kim açıklamış :A:A:A
benim sayfadaydı oyun ne bilim ne zaman yolladın demekki bir ara uykulu haline denk geldi :))
Ya bana illa pandorranın kutusunu açtıracaksınız :A

@Doğu da kafa gitmiş durumda şimdi ben kimim bura neresi diye sayıklamaya başlamıştır :))
ya o değilde beni sana nasıl benzetti onu anlamadım :)
La el ele verip bana deli raporu aldırıp forumdan mı şutlayacanız ? :A Bu işin içinde kesin @xemrexxx de vardır :A Kumpaslara boyun eğmeyeceğiz :A