Benim Albümüm 7.Hafta Sonuçları

yalakalık dizboyu konu terkettirecek cinsten :) ben gidip çay içeyim en iyisi :)
Aynen sen mis gibi bir Rize çayı iç :A haftaya senin seveceğin kliplerden gelecek yine :F

:F:F:F:F:F:kiki::kiki::kiki::kiki::kiki::kiki:idolmü alırdın hadi ordan
be sendeee şişman çirkin cüce bir kızımı idol alacaktın
Kendine haksızlık etme çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır :F

büyük finale adım adım yakınlaşıyoruz şimdiden büyük final hakkında duyurumu yapayım
10.hafta büyük finale geldiğimizde oy dağılımı şu şekilde olucak 🙂🙂🙂

sunucu yani benim oyum 6 puan değerinde
juri başkanı yani @destere 5 puan değerinde
juriler 4 puan değerinde
eski yarışmacılar 3 puan değerinde
forum halkı finale kadar hiç oy vermeyip ilk verenler halktan sayılıp 2 puan
:Z:Z:Z
@denizz19 @Bully @xemrexxx @Harunnn60 @turkuazz
Bu hafta baya çekişmeli oldu:)

konyamı ne konyası yahuu kayseri kayserii aaaa memleketimide bilmiyor
nasıl arkadaşsın sen be:F:F

@Çiğdem- uşağum jüri yapaymisun beni:D
jurisin cnm tabi finale eski yarışmacı olarak 3 puanın olucak ama çeyrek final ve yarı finalde normal juri olarak oy verebilirsin @Harunnn60 çok sevinicek :F:F:F

sende iyi idare ettin sezeni bence cnm all starada katılmayı hak ettin ozamana daha çok var ama büyük ihtimalle all stardada sen yarışıcaksın zaten sezenden iyisinimi bulucaktın:F
Tabiki yarışmak isterim ama bakalım all star başlasın bi belki yarışmacıyı asıl yöneten @mrt-06 burda olur bakalım artık.bu arada @mrt-06 adına yarışmadayım hala aslında bu başarı onun:)

Nasıl üç puanım olacak yahu anlamadım(b)

aa yemezmisin yersin tabii gelde kayseriye biraz kilo al ayol bir deri bir kemiksin :F
17.sayfada final oylaması açıklamam var oraya bak cnm :F:F:F

Tabiki yarışmak isterim ama bakalım all star başlasın bi belki yarışmacıyı asıl yöneten @mrt-06 burda olur bakalım artık.bu arada @mrt-06 adına yarışmadayım hala aslında bu başarı onun:)
tabi cnm bu sezonu senin bitiriceğin kesinleşti ama all stara inş aramızda olur olamazsada sen yine iyi şekilde idare etmeye devam edersin 😉😉😉

büyük finale adım adım yakınlaşıyoruz şimdiden büyük final hakkında duyurumu yapayım
10.hafta büyük finale geldiğimizde oy dağılımı şu şekilde olucak 🙂🙂🙂

sunucu yani benim oyum 6 puan değerinde
juri başkanı yani @destere 5 puan değerinde
juriler 4 puan değerinde
eski yarışmacılar 3 puan değerinde
forum halkı finale kadar hiç oy vermeyip ilk verenler halktan sayılıp 2 puan
:Z:Z:Z
@denizz19 @Bully @xemrexxx @Harunnn60 @turkuazz

@Çiğdem- hımm 3 puanım var herkese 1 tane dağıtacağım yani demi

Iyy hiçte sevmem pastırma not hiç de yemedim :F

ben sana sevdirirm merak etme sucuk severmisin peki:D

17.sayfada final oylaması açıklamam var oraya bak cnm :F:F:F

tabi cnm bu sezonu senin bitiriceğin kesinleşti ama all stara inş aramızda olur olamazsada sen yine iyi şekilde idare etmeye devam edersin 😉😉😉
Tamam all starda olmazsa ben yönetirim tabiki:) bu arada yarışma baya heyecanlı olmaya başladı bakalım nasıl olacak:)