Unuttum.ssSon riskli şarkımı da kullandım diğer şarkılarım iddialı hep hayırlısı artık Son anda yırttık dediğin gibi
Bu arada @EFE UYSAL oy kullansa ne güzel @xemrexxx totoşu gidiyordu. ss @Billy Kane büyük darbe yedin Dirilişçi kardeşinden
Unuttum.ssSon riskli şarkımı da kullandım diğer şarkılarım iddialı hep hayırlısı artık Son anda yırttık dediğin gibi
Bu arada @EFE UYSAL oy kullansa ne güzel @xemrexxx totoşu gidiyordu. ss @Billy Kane büyük darbe yedin Dirilişçi kardeşinden
final için geçerli o cnm 2 kişi kaldığında yani kime verirsen 3 puan ona diğerine 0
Severim sucuk@Çiğdem- hımm 3 puanım var herkese 1 tane dağıtacağım yani demi
ben sana sevdirirm merak etme sucuk severmisin peki
ayyy kafa bırakmadın bende ayoll zamanı gelince öğrenirsinanem benim kafa karıştı o zaman herkese 3 mü verecem
ayyy kafa bırakmadın bende ayoll zamanı gelince öğrenirsin
Aramızı bozmaya çalışıyor pis.ssss
efe zaten billy kaneye sinirliydi elendiği hafta billy kanede düşük vermişti efeyeDerdini @Billy Kane'e anlatırsın artık eledin arkadaşını
Puanlara bakınca 3-4-5-6 sıralamaları birbiri ile çok yakın puanlar almış oldukça çekişmeli olmuşsezen elenme potasındaydı baya baya ama sonra ne olduysa final puanı aldı
4 yarışmacıda cnm hem elenmemeye oynuyordu hemde final puanı almaya ilk defa böyle birşey görüyorum zaten son 2 haftadır 1 puanla eleniyor elenen bakalım çeyrek final daha heyecanlı olucaktır tüm şarkıcılar çok iyi çünküPuanlara bakınca 3-4-5-6 sıralamaları birbiri ile çok yakın puanlar almış oldukça çekişmeli olmuş
Elenmene üzülmedim yalan söyleyemem bunun için.aynen öyle kısmet buraya kadarmış bu haftaya kadar gelmekte iyiydi oy veren
tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim adaletli oy vermeye çalıştım sılayı @denizz19
yönetiyor diye ayrıcalık yapmadım sıla hayranıyımdır hepiniz biliyorsunuzdur
bazıları benim sanatçıya değil arkadaşım olduğu için oy verdiğimi düşündü hep
kesinlikle böyle bir şey olmadı olamaz eğer öyle olsaydı @GunesinOglu na 1
@Harunnn60 a 1 vermezdim hep yüksek olurdu şarkıları dinleyip teker teker
öyle oy verdim dediğim gibi nasip buraya kadarmış çok eğlendim tekrar tşkler
oy verenlere
Teşekkürler.Oylamayı kaçırdım. Final puanı alanlar @denizz19 @Harunnn60 tebrikler
Elenen yarışmacılar @Billy Kane @vadikızı buraya kadarmış sağlık olsun
bnm yarışmaya bak yolarım seni .ssElenmene üzülmedim yalan söyleyemem bunun için.
Ama buraya kadar gelmek büyük başarı zaten şunun şurasında 3 hafta kalmış. O yüzden başarılı yarıştın baya. 😉
Teşekkürler.
Affetmiyorum seni.boşuna şaşırmışsın çok çok adil bir oy dağılımı oldu sertab a birincilik fazla gelirdi ikinci olması yine yutulur cinsten
tarkanında en iyi şarkısı buydu bununla elense üzülürdüm ama haftaya elensin umrumda olmaz
bu haftaki en iyi şarkıda sezen aksuya aitti o da haketmediği halde düşme heyecanı yaşamış @turkuazz iyiki yokmuş forumda kalpten giderdi son anlar tam bir gerilim havasında geçmiş
Çiğdem batırmışsın ortalığı yine.jurisin cnm tabi finale eski yarışmacı olarak 3 puanın olucak ama çeyrek final ve yarı finalde normal juri olarak oy verebilirsin @Harunnn60 çok sevinicek
Sorma ya son oy kullanılana kadar dahi puanlar çok yakın olmuş.oylama anında burda olmak baya heyecanlı olurdu elenme açısındanboşuna şaşırmışsın çok çok adil bir oy dağılımı oldu sertab a birincilik fazla gelirdi ikinci olması yine yutulur cinsten
tarkanında en iyi şarkısı buydu bununla elense üzülürdüm ama haftaya elensin umrumda olmaz
bu haftaki en iyi şarkıda sezen aksuya aitti o da haketmediği halde düşme heyecanı yaşamış @turkuazz iyiki yokmuş forumda kalpten giderdi son anlar tam bir gerilim havasında geçmiş
neyse son gülen sen olmuşsun irem dericinin durumu daha vahimdi ortaalrda bir ara ilk üçe kadar çıkmıştı kadın son oylar yaramadıSorma ya son oy kullanılana kadar dahi puanlar çok yakın olmuş.oylama anında burda olmak baya heyecanlı olurdu elenme açısından
zaten finale kalmayacaksın bu hafta gidicisin sen niye heyecanlandınki )Affetmiyorum seni.
Çiğdem batırmışsın ortalığı yine.
Destere 5 puan, vadikızı 3 puan. Zaten ben bunların yüzünden kaybediyorum ilk 2 haftadır.
finale kadar çıkamazki zatenevet juri başkanı olmanın avantajını finalde görüceksin @Bully dikkate almıyordu seni finale çıkarsa en yüskek 2.puan senin elinde olucak
pastırmada karar kılsaydın keşke iş sucuğa kadar gelmezdi )Aynen sen mis gibi bir Rize çayı iç haftaya senin seveceğin kliplerden gelecek yine
Kendine haksızlık etme çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır
Nazan sucuklarıneyse son gülen sen olmuşsun irem dericinin durumu daha vahimdi ortaalrda bir ara ilk üçe kadar çıkmıştı kadın son oylar yaramadı
zaten finale kalmayacaksın bu hafta gidicisin sen niye heyecanlandınki )
finale kadar çıkamazki zaten
pastırmada karar kılsaydın keşke iş sucuğa kadar gelmezdi )
ara vermicez ama çok hızlı geldik gerçekten 1 ayda yarışmanın sonuna geldik gibi finali saymazsak 2 hafta varKız @Çiğdem- final haftasını ağırdan alacam gibi bir şey dediydin ne kadar ağırdan merak ettim
Hızlı gitmek iyidir Zaten bu formatın 10 haftayı geçmesi iyi olmaz albümlerde zayıf şarkılar da çok olduğundan Ramazan'a kadar ara verirsin işte sonra da 2.sezonu yaparız canımız sıkılmasınara vermicez ama çok hızlı geldik gerçekten 1 ayda yarışmanın sonuna geldik gibi finali saymazsak 2 hafta var
yinede ara vermeyi düşünmüyorum ama çeyrek final haftasını yarın başlatıcam bugünü müziğin yolculuğuna ayıralım sonra yine bildiğimiz gibi devam ederiz
aaa yok 10 haftayı geçmeyecek fazlalıkları 2 elemelerle hallederizHızlı gitmek iyidir Zaten bu formatın 10 haftayı geçmesi iyi olmaz albümlerde zayıf şarkılar da çok olduğundan Ramazan'a kadar ara verirsin işte sonra da 2.sezonu yaparız canımız sıkılmasın
Çeyrek finali bekliyoruz o zaman merakla