Benim Albümüm 7.Hafta Sonuçları

Puanlara bakınca 3-4-5-6 sıralamaları birbiri ile çok yakın puanlar almış:) oldukça çekişmeli olmuş:)
4 yarışmacıda cnm hem elenmemeye oynuyordu hemde final puanı almaya ilk defa böyle birşey görüyorum zaten son 2 haftadır 1 puanla eleniyor elenen bakalım çeyrek final daha heyecanlı olucaktır tüm şarkıcılar çok iyi çünkü:Z:Z:Z

aynen öyle kısmet buraya kadarmış bu haftaya kadar gelmekte iyiydi oy veren
tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim adaletli oy vermeye çalıştım sılayı @denizz19
yönetiyor diye ayrıcalık yapmadım sıla hayranıyımdır hepiniz biliyorsunuzdur
bazıları benim sanatçıya değil arkadaşım olduğu için oy verdiğimi düşündü hep
kesinlikle böyle bir şey olmadı olamaz eğer öyle olsaydı @GunesinOglu na 1
@Harunnn60 a 1 vermezdim hep yüksek olurdu şarkıları dinleyip teker teker
öyle oy verdim dediğim gibi nasip buraya kadarmış çok eğlendim tekrar tşkler
oy verenlere:bhr:
Elenmene üzülmedim yalan söyleyemem bunun için.

Ama buraya kadar gelmek büyük başarı zaten şunun şurasında 3 hafta kalmış. O yüzden başarılı yarıştın baya. 😉

Oylamayı kaçırdım. Final puanı alanlar @denizz19 @Harunnn60 tebrikler:)
Elenen yarışmacılar @Billy Kane @vadikızı buraya kadarmış sağlık olsun:(
Teşekkürler. :D

boşuna şaşırmışsın çok çok adil bir oy dağılımı oldu :) sertab a birincilik fazla gelirdi :) ikinci olması yine yutulur cinsten :)
tarkanında en iyi şarkısı buydu bununla elense üzülürdüm ama haftaya elensin umrumda olmaz :)
bu haftaki en iyi şarkıda sezen aksuya aitti o da haketmediği halde düşme heyecanı yaşamış :) @turkuazz iyiki yokmuş forumda kalpten giderdi son anlar tam bir gerilim havasında geçmiş :)
Affetmiyorum seni. :X

jurisin cnm tabi finale eski yarışmacı olarak 3 puanın olucak ama çeyrek final ve yarı finalde normal juri olarak oy verebilirsin @Harunnn60 çok sevinicek :F:F:F
Çiğdem batırmışsın ortalığı yine. :F:F
Destere 5 puan, vadikızı 3 puan. Zaten ben bunların yüzünden kaybediyorum ilk 2 haftadır. :T:

boşuna şaşırmışsın çok çok adil bir oy dağılımı oldu :) sertab a birincilik fazla gelirdi :) ikinci olması yine yutulur cinsten :)
tarkanında en iyi şarkısı buydu bununla elense üzülürdüm ama haftaya elensin umrumda olmaz :)
bu haftaki en iyi şarkıda sezen aksuya aitti o da haketmediği halde düşme heyecanı yaşamış :) @turkuazz iyiki yokmuş forumda kalpten giderdi son anlar tam bir gerilim havasında geçmiş :)
Sorma ya son oy kullanılana kadar dahi puanlar çok yakın olmuş.oylama anında burda olmak baya heyecanlı olurdu elenme açısından:)

Sorma ya son oy kullanılana kadar dahi puanlar çok yakın olmuş.oylama anında burda olmak baya heyecanlı olurdu elenme açısından:)
neyse son gülen sen olmuşsun :) irem dericinin durumu daha vahimdi ortaalrda bir ara ilk üçe kadar çıkmıştı kadın son oylar yaramadı :)

Affetmiyorum seni. :X

Çiğdem batırmışsın ortalığı yine. :F:F
Destere 5 puan, vadikızı 3 puan. Zaten ben bunların yüzünden kaybediyorum ilk 2 haftadır. :T:
zaten finale kalmayacaksın bu hafta gidicisin sen niye heyecanlandınki :))

evet juri başkanı olmanın avantajını finalde görüceksin :A:A:A @Bully dikkate almıyordu seni finale çıkarsa en yüskek 2.puan senin elinde olucak :F:F:F
finale kadar çıkamazki zaten :)

Aynen sen mis gibi bir Rize çayı iç :A haftaya senin seveceğin kliplerden gelecek yine :F

Kendine haksızlık etme çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır :F
pastırmada karar kılsaydın keşke :) iş sucuğa kadar gelmezdi :))

Son düzenleme:
neyse son gülen sen olmuşsun :) irem dericinin durumu daha vahimdi ortaalrda bir ara ilk üçe kadar çıkmıştı kadın son oylar yaramadı :)

zaten finale kalmayacaksın bu hafta gidicisin sen niye heyecanlandınki :))

finale kadar çıkamazki zaten :)

pastırmada karar kılsaydın keşke :) iş sucuğa kadar gelmezdi :))
Nazan sucukları :F

Kız @Çiğdem- final haftasını ağırdan alacam gibi bir şey dediydin ne kadar ağırdan merak ettim :A

Kız @Çiğdem- final haftasını ağırdan alacam gibi bir şey dediydin ne kadar ağırdan merak ettim :A
ara vermicez ama çok hızlı geldik gerçekten 1 ayda yarışmanın sonuna geldik gibi finali saymazsak 2 hafta var :F:F:F

yinede ara vermeyi düşünmüyorum ama çeyrek final haftasını yarın başlatıcam bugünü müziğin yolculuğuna ayıralım :A sonra yine bildiğimiz gibi devam ederiz :F

ara vermicez ama çok hızlı geldik gerçekten 1 ayda yarışmanın sonuna geldik gibi finali saymazsak 2 hafta var :F:F:F

yinede ara vermeyi düşünmüyorum ama çeyrek final haftasını yarın başlatıcam bugünü müziğin yolculuğuna ayıralım :A sonra yine bildiğimiz gibi devam ederiz :F
Hızlı gitmek iyidir :A Zaten bu formatın 10 haftayı geçmesi iyi olmaz albümlerde zayıf şarkılar da çok olduğundan :D Ramazan'a kadar ara verirsin işte sonra da 2.sezonu yaparız canımız sıkılmasın :A

Çeyrek finali bekliyoruz o zaman merakla :A

Hızlı gitmek iyidir :A Zaten bu formatın 10 haftayı geçmesi iyi olmaz albümlerde zayıf şarkılar da çok olduğundan :D Ramazan'a kadar ara verirsin işte sonra da 2.sezonu yaparız canımız sıkılmasın :A

Çeyrek finali bekliyoruz o zaman merakla :A
aaa yok 10 haftayı geçmeyecek fazlalıkları 2 elemelerle hallederiz :F:F:F

ben çeyrek finalide racaplı yapmayı düşünüyorum sılaya telif istiyorlar onun harici 4 şarkı var racabı çeyrektede yapıp yarı finalde yapmamayı düşünüyorum racapta bir eğlencesi oldu bu işin :F:F:F 2 dakıka yapabilirsiniz isterseniz bu sefer süreleri :F