Aslında elenmedim ki çiko nun saçma sistemi 2 li eleme bir kere olurHahaha ulan bu nasıl şom ağızlılıktır
İyi tarafından bakarsak bu sefer erkenden elenmedim karşim ne diyeyim sağlık olsun artık
Aslında elenmedim ki çiko nun saçma sistemi 2 li eleme bir kere olurHahaha ulan bu nasıl şom ağızlılıktır
İyi tarafından bakarsak bu sefer erkenden elenmedim karşim ne diyeyim sağlık olsun artık
İyi olan SILA müzik kazandı
Başka olasılık mı vardı haftaya yükselt o puanı
Son riskli şarkımı da kullandım diğer şarkılarım iddialı hep hayırlısı artık Son anda yırttık dediğin gibi2 haftadır 1 puanla eleniyor elenen ama bu hafta 3 kişi aynı puan alabilirdi 4 kişi birden yarışma boyunca hem elenmemek için hemde final puanı için oynuyor yerler sürekli değişiyor böyle heyecan ilk gördüm vlla
@denizz19 @turkuazz @Harunnn60 tebrikler 😉😉😉
@Bully @xemrexxx zıplayan siz oldunuz emre zaten 2 haftadır zıplıyordu bu seferde bullyuda yanına almış
@vadikızı buraya kadar muhteşem yarıştın 😉
@Billy Kane sende harika yarıştın kıl payı gitti geçmiş olsun
@destere geldiğinde yorumla durumu nereye kaçtın ayol
Çabuk Olalım Aşkım'la gel haftaya büyük sözü dinlehaftaya 4.olmamam lazım yanlız.ss
Müzik konusunda ben ne?ay resmen ben yani yıldız ablam şov yapmış neyse @Çiğdem- bnm puan durumum farklı ama neyse haftaya @Forumdash ı jüriden şutla @sürgünüm ü al bence neticede ikisi de karadayıcı ve aydirik yapımcı ama müzik zevki konusunda faruk sen ; sürgünüm adriana limadır
@Bully a hiç sevinmiş gibi halin yokUlan her yarışmada birinci olmak zorunda mısın be adam @denizz19 Bunlar mı loser yoksa sen mi iyisin anlamadım
Aferin la paçayı kurtarmışsın yine @xemrexxx
Geçmiş olsun @Billy Kane ve @vadikızı abla
Son riskli şarkımı da kullandım diğer şarkılarım iddialı hep hayırlısı artık Son anda yırttık dediğin gibi
Bu arada @EFE UYSAL oy kullansa ne güzel @xemrexxx totoşu gidiyordu. ss @Billy Kane büyük darbe yedin Dirilişçi kardeşinden
sen çiğdem oluyorsun sürgünüm adriana limaMüzik konusunda ben ne?
daha bitmedi çeyrektede 2 eleme var 3 fazla yarışmacımız vardı 3 ayrı hafta oluyor işte 5,7,8Aslında elenmedim ki çiko nun saçma sistemi 2 li eleme bir kere olur
Öyle oldu ama Efecik zaten yarı kösemci olduğu için satışını bekliyodum aha da ifşa ettim sinirlendirdi bu haretiyle beni oh sanaSon riskli şarkımı da kullandım diğer şarkılarım iddialı hep hayırlısı artık Son anda yırttık dediğin gibi
Bu arada @EFE UYSAL oy kullansa ne güzel @xemrexxx totoşu gidiyordu. ss @Billy Kane büyük darbe yedin Dirilişçi kardeşinden
sonrasında nolicekÇabuk Olalım Aşkım'la gel haftaya büyük sözü dinle
İlk defa sana katılıyorum başıma daş yağacaksonrasında nolicek
gerçi sonunu düşünen kahraman olamaz demişler
sus bakayım kaknem .ssYok artık @Bully az kalsın eleniyormuşsun. Karma albümü efsane diyoruz ama forum sanki o kadar da ilgi göstermiyor gibime geldi.
Demek ki fark-ı neymişyükseltmesemde ilk 3'tesin zaten sıkıntı yok
ilk defa çeyrek final gördün gerçi şansa balasonrasında nolicek
gerçi sonunu düşünen kahraman olamaz demişler
İlk defa bu hafta bir zorlandık la Ama haklısın daha iyi gitmem gerekirdi bence de forumun zevkine saygım sonsuz diyip susuyorum.Yok artık @Bully az kalsın eleniyormuşsun. Karma albümü efsane diyoruz ama forum sanki o kadar da ilgi göstermiyor gibime geldi.
seni de @destere nin evine yolculucaz gör orada gününü .ssilk defa çeyrek final gördün gerçi şansa bala
bu sefer elenirsin zaten ama all stara katıldın işte yeter
@Bully tarkan çeyrek görmese @Maskeli Fedai sorardı sana ama emreyle el ele yolcu olucak gibisiniz çeyrek kaçınılmaz sonu tarkanın