Benim Albümüm 7.Hafta Sonuçları

Hahaha ulan bu nasıl şom ağızlılıktır :F

İyi tarafından bakarsak bu sefer erkenden elenmedim karşim ne diyeyim sağlık olsun artık :A
Aslında elenmedim ki çiko nun saçma sistemi 2 li eleme bir kere olur :A

2 haftadır 1 puanla eleniyor elenen ama bu hafta 3 kişi aynı puan alabilirdi 4 kişi birden yarışma boyunca hem elenmemek için hemde final puanı için oynuyor yerler sürekli değişiyor böyle heyecan ilk gördüm vlla :F:F:F

@denizz19 @turkuazz @Harunnn60 tebrikler 😉😉😉

@Bully @xemrexxx zıplayan siz oldunuz emre zaten 2 haftadır zıplıyordu bu seferde bullyuda yanına almış :F:F:F

@vadikızı buraya kadar muhteşem yarıştın 😉
@Billy Kane sende harika yarıştın kıl payı gitti geçmiş olsun :(

@destere geldiğinde yorumla durumu nereye kaçtın ayol :F
Son riskli şarkımı da kullandım diğer şarkılarım iddialı hep hayırlısı artık :A Son anda yırttık dediğin gibi :F

Bu arada @EFE UYSAL oy kullansa ne güzel @xemrexxx totoşu gidiyordu. ss @Billy Kane büyük darbe yedin Dirilişçi kardeşinden :A

Son riskli şarkımı da kullandım diğer şarkılarım iddialı hep hayırlısı artık :A Son anda yırttık dediğin gibi :F

Bu arada @EFE UYSAL oy kullansa ne güzel @xemrexxx totoşu gidiyordu. ss @Billy Kane büyük darbe yedin Dirilişçi kardeşinden :A
giphy.gif

Öyle oldu ama Efecik zaten yarı kösemci olduğu için satışını bekliyodum aha da ifşa ettim sinirlendirdi bu haretiyle beni oh sana :A :A

sonrasında nolicek :A

gerçi sonunu düşünen kahraman olamaz demişler:A
ilk defa çeyrek final gördün gerçi şansa bala :F:F:F

bu sefer elenirsin zaten ama all stara katıldın işte yeter :A:A:A

@Bully tarkan çeyrek görmese @Maskeli Fedai sorardı sana ama emreyle el ele yolcu olucak gibisiniz çeyrek kaçınılmaz sonu tarkanın :Z:Z:Z