Benim Albümüm 7.Hafta Sonuçları

berbat bir şarkıyla geldiğin halde haketmediğin şekilde yüksek puanlar almışsın elenseydin daha çok sevinirdim :)
ben 3 puan verdim sana o bile fazlaydı :)

3 verdi seni 1.clikten edip tarkanı çeyrek finale götürdü işte benim juri başkanım @Bully
:A:A:A
Gerçekten mi valla şaşırdım. Beklemiyordum hiç. :( Hep diyordum şaka yapıyor bu diye. :(

Haftaya yolluyoruz seni hayırlısıyla :A
Beni zoraki tebrik etmişsin. :A '' :) ''

Reytingim yüksek diyor bir de @Harunnn60 efendi sonuç konularına uğradığı yok biz aktif tutuyoz hep :A @Çiğdem-
Ben meşgul bir editörüm. :A Çok çalışmam lazım. :A

sayın başkanımız @destere
Sezen Aksu = 7 Puan
Tarkan = 6 Puan
Sıla = 5 Puan
Yıldız Tilbe = 4 Puan
Sertab Erener = 3 Puan
İrem Derici= 2 Puan
Deniz Seki = 1 Puan

ne harika puanlar vermişim böyle :)

@destere yanlış görmüyorum dimi 😱 Bu oyları çerçeveleteceğim :A

çerçevelet bencede :)
niye şaşırdınız anlamadım:) yarışmacıdan nefret etsemde şarkıyı beğenirsem yüksek puan veririm:) yarışmacı babam dahi olsa şarkıyı sevmesem bir puanı basarım bende adalet terazisi şaşmaz :) ama jürinin müzik zevkinden nefret ettim tarkanın en iyi şarkısı buydu :) sen bak yarın popüler dediğin dandik şarkıları çok puan alacak arkadaşlrdan ama benden bir puan çalışacak herzamanki gibi :)

Yalnız sende de bir gelişme var. Eskide 1 puan aldın mı forumu ateşe verirdin. :A Şimdi sakin karşılıyorsun. :A
Sezen Aksu = 7 Puan
Tarkan = 6 Puan
Sıla = 5 Puan
Yıldız Tilbe = 4 Puan
Sertab Erener = 3 Puan
İrem Derici= 2 Puan
Deniz Seki = 1 Puan

Kız çiko sende biraz sarışınlık var ya hani ben bi tekrar puanları hesaplayayım en iyisi 😳

niye şaşırdınız anlamadım:) yarışmacıdan nefret etsemde şarkıyı beğenirsem yüksek puan veririm:) yarışmacı babam dahi olsa şarkıyı sevmesem bir puanı basarım bende adalet terazisi şaşmaz :) ama jürinin müzik zevkinden nefret ettim tarkanın en iyi şarkısı buydu :) sen bak yarın popüler dediğin dandik şarkıları çok puan alacak arkadaşlrdan ama benden bir puan çalışacak herzamanki gibi :)
İşte dediğim gibi seninle forumun zevki zıt orantılı :A

Bu şarkı da bence Tarkan'ın en iyi slowlarındandır ama gerilerde kaldı yapacak bir şey yok önümüze bakacaz popüler şarkılarılarımızla :A

1 puan almıyorum ki :A en düşük 3 :A Farkı SILA :A Kıskanma Sıla'yı hepinizi kavuracağız bu yarışmada :A
Aramızda 2 puan var. :F Bu kıskanmaksa, diğer yarışmacıları düşünemiyorum. :F

Sezen Aksu = 7 Puan
Tarkan = 6 Puan
Sıla = 5 Puan
Yıldız Tilbe = 4 Puan
Sertab Erener = 3 Puan
İrem Derici= 2 Puan
Deniz Seki = 1 Puan
@destere sakın gözüme gözükme o kadar diyeyim ben sana. :F Gerçekten bu şarkıyı çok beğenir diyordum. @Çiğdem- bile öyle demişti hatta. Beren meren de var böyle iyi alırım diyordum hatta. Yani anlayacağın @vadikızı 'nı solladın bu konuda. :)))

Gerçekten mi valla şaşırdım. Beklemiyordum hiç. :( Hep diyordum şaka yapıyor bu diye. :(

Beni zoraki tebrik etmişsin. :A '' :) ''

Ben meşgul bir editörüm. :A Çok çalışmam lazım. :A
niye şaka olsunki şarkıyı sevmedim ama diğer arkadaşlar çok sevmiş ona şaşırdım bu hafta büyük ihtimal sertapla deniz seki elenir diyordum :))
@Billy Kane ede üzüldüm valla o lafı etmeseydi 3 puan iremindi o lafı etti ikiye düştü puanı tek oyla kaybetmiş :) daha beter olsun :)

Yalnız sende de bir gelişme var. Eskide 1 puan aldın mı forumu ateşe verirdin. :A Şimdi sakin karşılıyorsun. :A

İşte dediğim gibi seninle forumun zevki zıt orantılı :A

Bu şarkı da bence Tarkan'ın en iyi slowlarındandır ama gerilerde kaldı yapacak bir şey yok önümüze bakacaz popüler şarkılarılarımızla :A
kösem fragtmanı çıktı artık bırakın çiğdemi köseme koşun :A

Aramızda 2 puan var. :F Bu kıskanmaksa, diğer yarışmacıları düşünemiyorum. :F

@destere sakın gözüme gözükme o kadar diyeyim ben sana. :F Gerçekten bu şarkıyı çok beğenir diyordum. @Çiğdem- bile öyle demişti hatta. Beren meren de var böyle iyi alırım diyordum hatta. Yani anlayacağın @vadikızı 'nı solladın bu konuda. :)))
İşte yerini bileceksin :A