Benim Albümüm 7.Hafta Sonuçları

niye şaka olsunki şarkıyı sevmedim ama diğer arkadaşlar çok sevmiş ona şaşırdım bu hafta büyük ihtimal sertapla deniz seki elenir diyordum :))
@Billy Kane ede üzüldüm valla o lafı etmeseydi 3 puan iremindi o lafı etti ikiye düştü puanı tek oyla kaybetmiş :) daha beter olsun :)
Hakkım yedin demek hakkımı helal etmiyorum sana :A

İşte dediğim gibi seninle forumun zevki zıt orantılı :A

Bu şarkı da bence Tarkan'ın en iyi slowlarındandır ama gerilerde kaldı yapacak bir şey yok önümüze bakacaz popüler şarkılarılarımızla :A
zaten o gün isimde vermiştin neydi onlar biri tut beni şap beni diyeri hüplet yumuşat beni o tarz isimleri vardı popüler dediğin şarkıların :)

Aramızda 2 puan var. :F Bu kıskanmaksa, diğer yarışmacıları düşünemiyorum. :F

@destere sakın gözüme gözükme o kadar diyeyim ben sana. :F Gerçekten bu şarkıyı çok beğenir diyordum. @Çiğdem- bile öyle demişti hatta. Beren meren de var böyle iyi alırım diyordum hatta. Yani anlayacağın @vadikızı 'nı solladın bu konuda. :)))
zaten beren olmasa 1 puan verecektim :) beren sayesinde üçe çıktı yani berenin etkisi oldu kes,in :)

zaten o gün isimde vermiştin neydi onlar biri tut beni şap beni diyeri hüplet yumuşat beni o tarz isimleri vardı popüler dediğin şarkıların :)
forum hüp şarkısına acaip sinir oluyor yalnız @Bully hem normal sezonda hemde all starda hep aşşağı sırada kalmıstı bu finallerde işin zor :F:F:F

Bu gece 12 1 gibi yatacağım ondan olaya giriş yapayım dedim. :A :A Yarın 7 de kalkmam lazım, üstüne Masa Tenisi turnuvası var. Sporcu adamız uykuyu alamazsak vay halimize. :A :A
uygun bir konu açarsak uykun kaçar :) got u izlemedin sanırım yoksa izledinde banamı bildirim gelmedi :)

forum hüp şarkısına acaip sinir oluyor yalnız @Bully hem normal sezonda hemde all starda hep aşşağı sırada kalmıstı bu finallerde işin zor :F:F:F
gelsin onunla bence rahat rahat 1 puanımı vereyim :)
sezen aksu bu hafta çok çok iyiydi nasıl son ana kadar düşme tehlikesi yaşamış anlamak imkansız :)

Hakkım yedin demek hakkımı helal etmiyorum sana :A
ama çok büyük sataşma vardı orda bana :) en azından bir puan kırmam şarttı :))

gelsin onunla bence rahat rahat 1 puanımı vereyim :)
sezen aksu bu hafta çok çok iyiydi nasıl son ana kadar düşme tehlikesi yaşamış anlamak imkansız :)
kadın iyi dayandı ayoll asıl sahibi @mrt-06 bırakmak zorunda kaldı @turkuazz aldı oda bugün kayıp kadın tek başına savasıyor resmen puanlarıda topluyor :A:A:A @Bully a kalsa direk ele diyordu vicdansız :F:F:F

uygun bir konu açarsak uykun kaçar :) got u izlemedin sanırım yoksa izledinde banamı bildirim gelmedi :)
Bakalım belki olabilir, konuya bağlı. :A Ama yarın turnuvada performansım etkilenirse senden bilirim, kazanmaya gideceğim sonuçta :) İzledim destan yazdım görmedin mi. :) Sana gelmemiş olabilir.

Senin de işin gücün moral bozmak bu sefer sevecekler belki ne biliyon :A Mesela Barış Manço'nun normal sezonda elendiği şarkı All-Star'da baya ilgi gördü bu işler belli olmaz :A