Ölmek için çok gencim dahagörevimiz bu
karğaşa kavğa dövüş sahneelrini çok severim ) çiğdemle saçsaça başbaşa birbirinize girseniz ne güzel olurdu )
Ölmek için çok gencim dahagörevimiz bu
karğaşa kavğa dövüş sahneelrini çok severim ) çiğdemle saçsaça başbaşa birbirinize girseniz ne güzel olurdu )
@Felon süper oylarıyla 1 hafta aradan sonra juri koltuğuna geri dönüyor
son 1 oy kaldı
1 Deniz Seki - Sözyaşlarım Albümü
2 Tarkan - Karma Albümü
3 İrem Derici - Dantel Albümü
4 Sezen Aksu - Gülümse Albümü
5 Sertab Erener - Rengarenk Albümü
6 Yıldız Tilbe - Yürü Anca Gidersin Albümü
7 Sıla - Konuşmadığımız Şeyler Var Albümü
Oylamayı kaçırdım. Final puanı alanlar @denizz19 @Harunnn60 tebrikler
Elenen yarışmacılar @Billy Kane @vadikızı buraya kadarmış sağlık olsun
Dönmeseydi keşke. ss
Billy ve Harun'un oylarını göremedim bu arada nereye 1 oy kalıyor
boşuna şaşırmışsın çok çok adil bir oy dağılımı oldu sertab a birincilik fazla gelirdi ikinci olması yine yutulur cinstenO değilde sen beni çok şaşırttın vallahi hala inanamıyorum Yani nasıl sen verirsinn onu.
pandorranın kutusunu ben açtım işte içinde senin oylar çıktı ) pandorraya ait başka kutu yok?Ya bana illa pandorranın kutusunu açtıracaksınız
La el ele verip bana deli raporu aldırıp forumdan mı şutlayacanız ? Bu işin içinde kesin @xemrexxx de vardır Kumpaslara boyun eğmeyeceğiz
Jüri olarak desteklerini bekliyor olacağız sayın Melek. Seni kokulu öpücüklerle uğurluyoruz.aynen öyle kısmet buraya kadarmış bu haftaya kadar gelmekte iyiydi oy veren
tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim adaletli oy vermeye çalıştım sılayı @denizz19
yönetiyor diye ayrıcalık yapmadım sıla hayranıyımdır hepiniz biliyorsunuzdur
bazıları benim sanatçıya değil arkadaşım olduğu için oy verdiğimi düşündü hep
kesinlikle böyle bir şey olmadı olamaz eğer öyle olsaydı @GunesinOglu na 1
@Harunnn60 a 1 vermezdim hep yüksek olurdu şarkıları dinleyip teker teker
öyle oy verdim dediğim gibi nasip buraya kadarmış çok eğlendim tekrar tşkler
oy verenlere
Jüri olarak desteklerini bekliyor olacağız sayın Melek. Seni kokulu öpücüklerle uğurluyoruz.
Neyse ben kontrol ettim. Bir an kendimden şüphe ettimpandorranın kutusunu ben açtım işte içinde senin oylar çıktı ) pandorraya ait başka kutu yok?
Ayy olur mu ben her zaman seni severim. Kadın olsam seni idol alırdım kendime o denli yani.bak bak hemen peşimde dolaşmaya başladı seni boniş seniii
kaç puan verdinki bu hafta birde destek bekliyorsun önce ele kızı sonra destek bekle oh ne güzel hayat )Jüri olarak desteklerini bekliyor olacağız sayın Melek. Seni kokulu öpücüklerle uğurluyoruz.
yalakalık dizboyu konu terkettirecek cinsten ben gidip çay içeyim en iyisiAyy olur mu ben her zaman seni severim. Kadın olsam seni idol alırdım kendime o denli yani.
Ayy olur mu ben her zaman seni severim. Kadın olsam seni idol alırdım kendime o denli yani.
Ben onu uyardım ama güzel değil diye. Aha da yüzü burdakaç puan verdinki bu hafta birde destek bekliyorsun önce ele kızı sonra destek bekle oh ne güzel hayat )
Sorma ya oylar birbiri ile çok yakın olmuş.. son anda kurtarmış olduk oylarlason gelen oylarla yırtmışsın hemde final puanı almışsın çok büyük bir şans olmuş ama şarkın bence bu haftaki en iyi şarkıydı arkadaşalr değerini bilememiş
halka acıma onlara iki puan fazla yarım puan olsun onların hakkı hatta @Doğu yuda jürilikten atıp halk yapbüyük finale adım adım yakınlaşıyoruz şimdiden büyük final hakkında duyurumu yapayım
10.hafta büyük finale geldiğimizde oy dağılımı şu şekilde olucak 🙂🙂🙂
sunucu yani benim oyum 6 puan değerinde
juri başkanı yani @destere 5 puan değerinde
juriler 4 puan değerinde
eski yarışmacılar 3 puan değerinde
forum halkı finale kadar hiç oy vermeyip ilk verenler halktan sayılıp 2 puan
@denizz19 @Bully @xemrexxx @Harunnn60 @turkuazz