Benim Albümüm 7.Hafta Sonuçları

2 haftadır 1 puanla eleniyor elenen ama bu hafta 3 kişi aynı puan alabilirdi 4 kişi birden yarışma boyunca hem elenmemek için hemde final puanı için oynuyor yerler sürekli değişiyor böyle heyecan ilk gördüm vlla :F:F:F

@denizz19 @turkuazz @Harunnn60 tebrikler 😉😉😉

@Bully @xemrexxx zıplayan siz oldunuz emre zaten 2 haftadır zıplıyordu bu seferde bullyuda yanına almış :F:F:F

@vadikızı buraya kadar muhteşem yarıştın 😉
@Billy Kane sende harika yarıştın kıl payı gitti geçmiş olsun :(

@destere geldiğinde yorumla durumu nereye kaçtın ayol :F
Geçen hafta hak ettiğim puanlardan az almıştım ama bu hafta çok çok iyi gitmişim. Zaten arada 2 puan fark var. :D Sana da çok çok teşekkür ederim Çiko. :D Sensiz her şey zor olurdu.

ilk defa çeyrek final gördün gerçi şansa bala :F:F:F

bu sefer elenirsin zaten ama all stara katıldın işte yeter :A:A:A

@Bully tarkan çeyrek görmese @Maskeli Fedai sorardı sana ama emreyle el ele yolcu olucak gibisiniz çeyrek kaçınılmaz sonu tarkanın :Z:Z:Z
Sen niye sevindin ki. ss

Herkes en iyi şarkısıyla gelecek çeyrek finalde büyük ihtimalle bundan sonrası kısmet artık :D

Geçen hafta hak ettiğim puanlardan az almıştım ama bu hafta çok çok iyi gitmişim. Zaten arada 2 puan fark var. :D Sana da çok çok teşekkür ederim Çiko. :D Sensiz her şey zor olurdu.
sıla, sezen, yıldız, tarkan , sertab 2 kişi elenecek çeyrek final dahada zor olucak süpriz kişiler gidebilir zaten hepiniz süpriz sayılırsınız hanginiz elenirseniz :A:A:A

Yada reytingin düşük gibi sanki. :A @Çiğdem- sana reklam yapsın biraz. :A
İlla uzun uzun açıklama yaptıracan ikinci olmuş diye bir havalara girmiş senin albümün güncel albüm tabii benim albüm taa 2001 yılına ait. ss Yalın ve Serdar Ortaç'la yakaladığım başarılar ortada reyting yönünden bir sıkıntımız yok çok şükür :A

Forumda Tarkan'a belli bir fobi olduğu açık normal sezonda da All-Star'da da çeyrek finali aşamamış ama inşallah ben aşıp bir ilki gerçekleştirecem :A

İlla uzun uzun açıklama yaptıracan ikinci olmuş diye bir havalara girmiş senin albümün güncel albüm tabii benim albüm taa 2001 yılına ait. ss Yalın ve Serdar Ortaç'la yakaladığım başarılar ortada reyting yönünden bir sıkıntımız yok çok şükür :A

Forumda Tarkan'a belli bir fobi olduğu açık normal sezonda da All-Star'da da çeyrek finali aşamamış ama inşallah ben aşıp bir ilki gerçekleştirecem :A
all starda maskeli yarışıyordu tarkanla ondan aşamadı :A

benim sayemde kutulmuşsun intihar etsen daha iyi :)))

benim sayemde kutulmuşsun intihar etsen daha iyi :)))
Aynen sen olmasan gidiyorduk güme başımıza taş yağacak :A

Senin sevdiğin şarkılarımı forum sevmiyor, sevmediğin şarkılarımı da seviyor ilginç bir durum var ortada haftaya sevmezsin inşallah şarkımı ne diyeyim :A