destereyle uygunsuz mesajlarını babana göndericemefe kullanmadıki zaten durumda son oyla değil önceden belliydi az heyecanla bekleyin bakalım
destereyle uygunsuz mesajlarını babana göndericemefe kullanmadıki zaten durumda son oyla değil önceden belliydi az heyecanla bekleyin bakalım
Deniz Seki gitti zaten ne biçim takip ediyorsun yarışmayıHeyecan dorukta yoksa hem Tarkan hem Yıldız teyze gidici mi? Hem de sana rağmen @destere
En son baktığımda dengelenmişti 3 5 puan vardı aranızda ne bileyim.Deniz Seki gitti zaten ne biçim takip ediyorsun yarışmayı
@MayısKralı umarım yazın göçersin buralardan.
Ayy sanki tam veriyonİstiyorsan şimdi göçiyimde Sıla ve Hazar Motan tam puanlarımdan mahrum kalsın.
Gözlemcilik yeteneğin yerlerdeymiş Deniz Seki baya gerilerde kaldı ve elendi, geriye 1 aday kalıyor bakalım kim gidecekEn son baktığımda dengelenmişti 3 5 puan vardı aranızda ne bileyim.
geçmiş olsunGözlemcilik yeteneğin yerlerdeymiş Deniz Seki baya gerilerde kaldı ve elendi, geriye 1 aday kalıyor bakalım kim gidecek
Haa o 6.lık yarışını atmış oraya 3 yarışmacı yakın diye. Ama zaten İrem Derici gitmiş siz yine yırttınız.Gözlemcilik yeteneğin yerlerdeymiş Deniz Seki baya gerilerde kaldı ve elendi, geriye 1 aday kalıyor bakalım kim gidecek
Saf mı sandın sen beni 1 puanla @Billy Kane kardeşim elenmiş üzüldüm.geçmiş olsun
Ulan şansıma yaaa hjhjhjhjhjİşte böyle yakalarım Neyse ki benim gibi dikkatli yarışmacılar var sayemde ortalık karışmayacak
Teşekkürler bu arada @Harunnn60
@Billy Kane 1 değilmiş bari teselli oldu. ss Belki de bu puanınla elenmekten yırttım kim bilir
Hahaha ulan bu nasıl şom ağızlılıktırUlan şansıma yaaa hjhjhjhjhj
İyi olan SILA müzik kazandıUlan her yarışmada birinci olmak zorunda mısın be adam @denizz19 Bunlar mı loser yoksa sen mi iyisin anlamadım
Aferin la paçayı kurtarmışsın yine @xemrexxx
Geçmiş olsun @Billy Kane ve @vadikızı abla
Başka olasılık mı vardı haftaya yükselt o puanıSıla ve Sertab Erener fark yapmışlar tebrikler @denizz19 @Harunnn60
3-6 sırası arasında 3 puan var bayağı çekişmeli geçmiş. İrem'in elenmesine üzüldüm
Deniz Seki beklediğim gibi sonuncu olmuş ama buraya kadar gelmende bi başarı @vadikızı
ben anlık hesaplamıyorum anlıkta hatalar oluyor seninki normal konuyu açmadan belirliyorum önce ben hata olmaması için kaçırdığım üyeler olmus oylarken ama puan durumuna geçmişlerdi zaten hadi yırttın yineay resmen ben yani yıldız ablam şov yapmış neyse @Çiğdem- bnm puan durumum farklı ama neyse haftaya @Forumdash ı jüriden şutla @sürgünüm ü al bence neticede ikisi de karadayıcı ve aydirik yapımcı ama müzik zevki konusunda faruk sen ; sürgünüm adriana limadır
haftaya 4.olmamam lazım yanlız.ssben anlık hesaplamıyorum anlıkta hatalar oluyor seninki normal konuyu açmadan belirliyorum önce ben hata olmaması için kaçırdığım üyeler olmus oylarken ama puan durumuna geçmişlerdi zaten hadi yırttın yine