Benim Albümüm 7.Hafta Sonuçları

İrem Derici ve Deniz Sekiye üzüldüm. Özellikle İrem Derici bu şarkıyla elenmeyi hak etmiyordu ama mecburen 2 kişi gidecekti sağlık olsun. :)

3 hafta üst üste dalya yaparak zirvede yer aldığım için mutluyum. :A Sertab Erener ve Sezen Aksu'ya da tebrikler. :)

Sıla ve Sertab Erener fark yapmışlar tebrikler @denizz19 @Harunnn60
3-6 sırası arasında 3 puan var bayağı çekişmeli geçmiş. İrem'in elenmesine üzüldüm :(
Deniz Seki beklediğim gibi sonuncu olmuş ama buraya kadar gelmende bi başarı @vadikızı

2 haftadır 1 puanla eleniyor elenen ama bu hafta 3 kişi aynı puan alabilirdi 4 kişi birden yarışma boyunca hem elenmemek için hemde final puanı için oynuyor yerler sürekli değişiyor böyle heyecan ilk gördüm vlla :F:F:F

@denizz19 @turkuazz @Harunnn60 tebrikler 😉😉😉

@Bully @xemrexxx zıplayan siz oldunuz emre zaten 2 haftadır zıplıyordu bu seferde bullyuda yanına almış :F:F:F

@vadikızı buraya kadar muhteşem yarıştın 😉
@Billy Kane sende harika yarıştın kıl payı gitti geçmiş olsun :(

@destere geldiğinde yorumla durumu nereye kaçtın ayol :F

ay resmen ben yani yıldız ablam şov yapmış :A neyse @Çiğdem- bnm puan durumum farklı ama neyse :A haftaya @Forumdash ı jüriden şutla @sürgünüm ü al bence neticede ikisi de karadayıcı ve aydirik yapımcı ama müzik zevki konusunda faruk sen ; sürgünüm adriana limadır :A

Ulan her yarışmada birinci olmak zorunda mısın be adam :A @denizz19 Bunlar mı loser yoksa sen mi iyisin anlamadım :A

Aferin la paçayı kurtarmışsın yine @xemrexxx

Geçmiş olsun :T: @Billy Kane ve @vadikızı abla
İyi olan SILA müzik kazandı :A

Sıla ve Sertab Erener fark yapmışlar tebrikler @denizz19 @Harunnn60
3-6 sırası arasında 3 puan var bayağı çekişmeli geçmiş. İrem'in elenmesine üzüldüm :(
Deniz Seki beklediğim gibi sonuncu olmuş ama buraya kadar gelmende bi başarı @vadikızı
Başka olasılık mı vardı haftaya yükselt o puanı :A

ay resmen ben yani yıldız ablam şov yapmış :A neyse @Çiğdem- bnm puan durumum farklı ama neyse :A haftaya @Forumdash ı jüriden şutla @sürgünüm ü al bence neticede ikisi de karadayıcı ve aydirik yapımcı ama müzik zevki konusunda faruk sen ; sürgünüm adriana limadır :A
ben anlık hesaplamıyorum anlıkta hatalar oluyor seninki normal konuyu açmadan belirliyorum önce ben hata olmaması için kaçırdığım üyeler olmus oylarken ama puan durumuna geçmişlerdi zaten hadi yırttın yine :A:A:A