Hatırlayamadım pek o kelimeyi kullandığımı. Çünkü daha dün dinledim şarkıları. Ama @destere nin ters köşesi herkesi şaşırttı.
son oy efeninay o son 3 kişiden biri melun efe ise 150 tane anti diriliş konusu açarım .ss @Çiğdem-
en başta engin altan erekte kaldığı için sevişme sahnelerinde şeyine koli bandıyla bantladığını hatırlatırım @Doğu @destere @DarkLeqenD @MEnes
Yok yok kullanmıştın zorlama istersen yorumunu çıkarırım ortayaHatırlayamadım pek o kelimeyi kullandığımı. Çünkü daha dün dinledim şarkıları. Ama @destere nin ters köşesi herkesi şaşırttı.
Noldu la yine Yıldız ablamızı rezil mi ettin Durum nedir ?ay o son 3 kişiden biri melun efe ise 150 tane anti diriliş konusu açarım .ss @Çiğdem-
en başta engin altan erekte kaldığı için sevişme sahnelerinde şeyine koli bandıyla bantladığını hatırlatırım @Doğu @destere @DarkLeqenD @MEnes
ay bir de sırıtıyor kesin elendim .ssson oy efenin
ben de bilmiyom zaten elenirsem kesin şike ya da çiğdem toplama yapmayı bilmiyor.ssNoldu la yine Yıldız ablamızı rezil mi ettin Durum nedir ?
Elenirsen seni paralel ilan edip gece evinden aldırırımay bir de sırıtıyor kesin elendim .ss
ben de bilmiyom zaten elenirsem kesin şike ya da çiğdem toplama yapmayı bilmiyor.ss
Dönmeseydi keşke. ss@Felon süper oylarıyla 1 hafta aradan sonra juri koltuğuna geri dönüyor
son 1 oy kaldı
1 Deniz Seki - Sözyaşlarım Albümü
2 Tarkan - Karma Albümü
3 İrem Derici - Dantel Albümü
4 Sezen Aksu - Gülümse Albümü
5 Sertab Erener - Rengarenk Albümü
6 Yıldız Tilbe - Yürü Anca Gidersin Albümü
7 Sıla - Konuşmadığımız Şeyler Var Albümü
son 2 oydur iremle tarkana fark atıyom inşallah efe bozmaz.ss@Felon süper oylarıyla 1 hafta aradan sonra juri koltuğuna geri dönüyor
son 1 oy kaldı
1 Deniz Seki - Sözyaşlarım Albümü
2 Tarkan - Karma Albümü
3 İrem Derici - Dantel Albümü
4 Sezen Aksu - Gülümse Albümü
5 Sertab Erener - Rengarenk Albümü
6 Yıldız Tilbe - Yürü Anca Gidersin Albümü
7 Sıla - Konuşmadığımız Şeyler Var Albümü
Benim oylarımı görmek istemezsin zatenDönmeseydi keşke. ss
Billy ve Harun'un oylarını göremedim bu arada nereye 1 oy kalıyor
ben elenirsem rtük e bu yarışmayı sonlandırtırımElenirsen seni paralel ilan edip gece evinden aldırırım
1 puansa görürsün sen haftaya. ssBenim oylarımı görmek istemezsin zaten
Bu hafta gidersem asıl sen haftaya görürsün tehdit etmek neymiş1 puansa görürsün sen haftaya. ss
Saf beni unuttun .ss
Dönmeseydi keşke. ss
Billy ve Harun'un oylarını göremedim bu arada nereye 1 oy kalıyor
demekki emreyle puan durumumuz oyüzden uyuşmadı @Billy Kane ile @Harunnn60 atlamışım ama anlık puan durumunada işlendiler genel puan durumunada yanı oylamada değişiklik yok onların oyunuda şimdi vereyim son 1 oyumuz kalıcak yineay bir de sırıtıyor kesin elendim .ss
ben de bilmiyom zaten elenirsem kesin şike ya da çiğdem toplama yapmayı bilmiyor.ss
billy ile toplamışım @Harunnn60 ile dağıtmışım bişr de kösemci olacka gerçi hatuncuğu tutan birinden ne beklenir ki .ssdemekki emreyle puan durumumuz oyüzden uyuşmadı @Billy Kane ile @Harunnn60 atlamışım ama anlık puan durumunada işlendiler genel puan durumunada yanı oylamada değişiklik yok onların oyunuda şimdi vereyim son 1 oyumuz kalıcak yine
@Harunnn60 oyları
Sezen Aksu 6
İrem Derici 5
Tarkan 4
Sıla 3
Yıldız Tilbe 2
Deniz Seki 1
@Billy Kane Oyları
6 Sıla
5 Yıldız Tilbe
4 Sertap Erener
3 Sezen Aksu