İşte böyle yakalarım Neyse ki benim gibi dikkatli yarışmacılar var sayemde ortalık karışmayacakdemekki emreyle puan durumumuz oyüzden uyuşmadı @Billy Kane ile @Harunnn60 atlamışım ama anlık puan durumunada işlendiler genel puan durumunada yanı oylamada değişiklik yok onların oyunuda şimdi vereyim son 1 oyumuz kalıcak yine
@Harunnn60 oyları
Sezen Aksu 6
İrem Derici 5
Tarkan 4
Sıla 3
Yıldız Tilbe 2
Deniz Seki 1
@Billy Kane Oyları
6 Sıla
5 Yıldız Tilbe
4 Sertap Erener
3 Sezen Aksu
2 Tarkan
1 Deniz Seki
Efe'me güveniyorum 1 puanını tahmin etmek zor olmasa geresezen aksumu tarkanmı yıldız tilbemi yoksa irem dericimi elenicek son oy gelecek birazdan
kız senin acunvari heyecan hareketlerini @destere ye monte ederim açıkla çabuksezen aksumu tarkanmı yıldız tilbemi yoksa irem dericimi elenicek son oy gelecek birazdan
Bana tam puan vericeni tahmin ettim bende sana bi centilmenlik yapayım dedim
Sen ne yılansındır sen hadi len zaten seviyon bu şarkıyı biliyomBana tam puan vericeni tahmin ettim bende sana bi centilmenlik yapayım dedim
ay yıldızlar yarışıyorun haklarını alıyorum elinden senin @MayısKralı yarışmaya adını veren yıldız tilbeye 2 vermişsin çüş .sspuan durumu geliyor 1-2 dakıkaya 🙂🙂🙂
@MayısKralı oyları
7 - Deniz Seki
6 - Sertab
5 - İrem Derici
4 - Sıla
3 - Tarkan
2 - Yıldız Tilbe
1 - Sezen Aksu
Efe ninkini açıklamışmıydın ?puan durumu geliyor 1-2 dakıkaya 🙂🙂🙂
@MayısKralı oyları
7 - Deniz Seki
6 - Sertab
5 - İrem Derici
4 - Sıla
3 - Tarkan
2 - Yıldız Tilbe
1 - Sezen Aksu
ay yıldızlar yarışıyorun haklarını alıyorum elinden senin @MayısKralı yarışmaya adını veren yıldız tilbeye 2 vermişsin çüş .ss
efe kullanmadıki zaten durumda son oyla değil önceden belliydi az heyecanla bekleyin bakalımEfe ninkini açıklamışmıydın ?
Ne demek kullanmadı dur söylim kullansınefe kullanmadıki zaten durumda son oyla değil önceden belliydi az heyecanla bekleyin bakalım