Benim Albümüm 6.Hafta Sonuçları

7.hafta iki gözlümü kullan dedim ben emreye diğer üçü final haftalarına kalırsa iyi olur bence @xemrexxx
İki Gözüm çok güzel bir şarkı; iki gözüm seneler geçiyor gönül ektiğini biçiyor, bir selam lütfet bu ne çok hasret?! Gel kavuşalım artık....

Şarkının çıkış kısmını recap yaparsa iyi puan alır.

Dilimi eşşek arısı soksun yine pırtlattım. 😱 @Bully

Hayır sen kalmadı demiştin çok iyi hatırlıyorum.

@çiğdem- ve @denizz19 un kilosu kadar kuru iftira atıyon.ss

haha ayy sen bışver @Bully u serdar ortaçı baskası yönetiyorken sahip çıkmıştı diskalife edilmesinide engellemişti bende musti için yapardım sende sezene destek verecen tabi vatan hainliğiyle aynı bence

Sacma sapan yazilara itibar etmiyoruz demistim illa sana Gülsen'in basarilarini mi siraliyim yani
ne başarısı var ayoll bir 90lı yıllarda be adam demiş birde 2005 te of of demiş son 10 yıldır kayıp

ne başarısı var ayoll bir 90lı yıllarda be adam demiş birde 2005 te of of demiş son 10 yıldır kayıp
Saka mi yapiyorsun ya hala kayip diyor 2015 te bir Bangir Bangir demis yilin en iyi sarkisi olmus en basitinden bir örnek yani

Saka mi yapiyorsun ya hala kayip diyor 2015 te bir Bangir Bangir demis yilin en iyi sarkisi olmus en basitinden bir örnek yani
efsane değil etkisini çoktan yitirdi ayol
gülşen dedinmi millet bangır bangır demiyor be adam of of diyor kaç yıl önceki şarkılar