7.hafta iki gözlümü kullan dedim ben emreye diğer üçü final haftalarına kalırsa iyi olur bence @xemrexxxHepsini de bugün dinledim. 😱 Offf hani elinde şarkı kalmamıştı?!
Harika
7.hafta iki gözlümü kullan dedim ben emreye diğer üçü final haftalarına kalırsa iyi olur bence @xemrexxxHepsini de bugün dinledim. 😱 Offf hani elinde şarkı kalmamıştı?!
Harika
o senin hayalindi şarkı kalmayıp elenicem sandın neyse keşke @Yiğitt gitmeyeydi şu şarkıya puan vereydi @dizi kolik de olurdu artık @Çiğdem- @vadikızı ve @*YıldırıM* la idare edicez.ss @destere gibi düşünüp meme memedir dersen sen de oy ver @eskiciHepsini de bugün dinledim. 😱 Offf hani elinde şarkı kalmamıştı?!
Harika
Sacma sapan yazilara itibar etmiyoruz demistim illa sana Gülsen'in basarilarini mi siraliyim yani2 şarkı dışında yok bee oyüzden pop star olamıyor gülşen geçen yazı paylaşmıştım
İki Gözüm çok güzel bir şarkı; iki gözüm seneler geçiyor gönül ektiğini biçiyor, bir selam lütfet bu ne çok hasret?! Gel kavuşalım artık....7.hafta iki gözlümü kullan dedim ben emreye diğer üçü final haftalarına kalırsa iyi olur bence @xemrexxx
Hayır sen kalmadı demiştin çok iyi hatırlıyorum.o senin hayalindi şarkı kalmayıp elenicem sandın neyse keşke @Yiğitt gitmeyeydi şu şarkıya puan vereydi @dizi kolik de olurdu artık @Çiğdem- @vadikızı ve @*YıldırıM* la idare edicez.ss @destere gibi düşünüp meme memedir dersen sen de oy ver @eskici
@çiğdem- ve @denizz19 un kilosu kadar kuru iftira atıyon.ssİki Gözüm çok güzel bir şarkı; iki gözüm seneler geçiyor gönül ektiğini biçiyor, bir selam lütfet bu ne çok hasret?! Gel kavuşalım artık....
Şarkının çıkış kısmını recap yaparsa iyi puan alır.
Dilimi eşşek arısı soksun yine pırtlattım. 😱 @Bully
Hayır sen kalmadı demiştin çok iyi hatırlıyorum.
haha ayy sen bışver @Bully u serdar ortaçı baskası yönetiyorken sahip çıkmıştı diskalife edilmesinide engellemişti bende musti için yapardım sende sezene destek verecen tabi vatan hainliğiyle aynı benceİki Gözüm çok güzel bir şarkı; iki gözüm seneler geçiyor gönül ektiğini biçiyor, bir selam lütfet bu ne çok hasret?! Gel kavuşalım artık....
Şarkının çıkış kısmını recap yaparsa iyi puan alır.
Dilimi eşşek arısı soksun yine pırtlattım. 😱 @Bully
Hayır sen kalmadı demiştin çok iyi hatırlıyorum.
ne başarısı var ayoll bir 90lı yıllarda be adam demiş birde 2005 te of of demiş son 10 yıldır kayıpSacma sapan yazilara itibar etmiyoruz demistim illa sana Gülsen'in basarilarini mi siraliyim yani
çok açılmasın dünya buna hazır değil@denizz19 matruşka bebek gibidir açıldıkça açılıyor kim bilir bilmediğimiz neleri vardır.
kız sana da pat küt diye bir girişicem o olacak en sonunda kıskançlığın da bu kadarıne başarısı var ayoll bir 90lı yıllarda be adam demiş birde 2005 te of of demiş son 10 yıldır kayıp
ayıp ayıp @mrt-06çok açılmasın dünya buna hazır değil
kız sana da pat küt diye bir girişicem o olacak en sonunda kıskançlığın da bu kadarı
ay nesye ben how to get away with murderer izlemeye gidiyorum sen de izle o ka sunucu yaptın adamları bu haftaayıp ayıp @mrt-06
ilk ucteki listemde hangisi bir iki veya uc olacak diye cok dusundum. guzel bir sarki. kayitsiz kalamazdim@dosimosi harikasın çok teşekkür ederim, şarkı hareketli diye beğenmeyebileceğini düşünmüştüm yanılmışım.
kaç gündür süpernaturalı bekliyorum hangi gün bu @Forumdash haftasonu değildir herhaldeay nesye ben how to get away with murderer izlemeye gidiyorum sen de izle o ka sunucu yaptın adamları bu hafta
Saka mi yapiyorsun ya hala kayip diyor 2015 te bir Bangir Bangir demis yilin en iyi sarkisi olmus en basitinden bir örnek yanine başarısı var ayoll bir 90lı yıllarda be adam demiş birde 2005 te of of demiş son 10 yıldır kayıp
Aynen kendimi çok benzetiyorum o bebeklere uçsuz bir dünyayım@denizz19 matruşka bebek gibidir açıldıkça açılıyor kim bilir bilmediğimiz neleri vardır.
efsane değil etkisini çoktan yitirdi ayol gülşen dedinmi millet bangır bangır demiyor be adam of of diyor kaç yıl önceki şarkılarSaka mi yapiyorsun ya hala kayip diyor 2015 te bir Bangir Bangir demis yilin en iyi sarkisi olmus en basitinden bir örnek yani
yalnız of of da tam of of dedirten bire şarkıydı şimdi o geniş yatak unutulmazefsane değil etkisini çoktan yitirdi ayol gülşen dedinmi millet bangır bangır demiyor be adam of of diyor kaç yıl önceki şarkılar