Beni öldürecekse yanımdakinin suçu ne? İki yerine tek kişi ölecek işte. Hadi bekliyorum gelsin bakalım.
Bir expetto patronusuma bakar.
Beni öldürecekse yanımdakinin suçu ne? İki yerine tek kişi ölecek işte. Hadi bekliyorum gelsin bakalım.
hahaha şimdide kalp atmış mesajıma bilemiyorum artıkkkk iyi çocuktun seni iyi bilirdik şimdi bu seni kaçırıp tuhaf deneylerinde kullanırBeni öldürecekse yanımdakinin suçu ne? İki yerine tek kişi ölecek işte. Hadi bekliyorum gelsin bakalım.
Bir expetto patronusuma bakar.![]()
Sen daha hizlisinÇiğdem beceremiyor![]()
7 ve 8 bu hafta çeyrek finale kalmak için sonrada çeyrek finalde
Beni bir odaya kilitleyip o sıkıcı filmlerini izletmese iyidir. 🙁hahaha şimdide kalp atmış mesajıma bilemiyorum artıkkkk iyi çocuktun seni iyi bilirdik şimdi bu seni kaçırıp tuhaf deneylerinde kullanır![]()
![]()
![]()
Çiğdem beceremiyor![]()
puan durumu yarışma başlamadan hazır oluyor zaten biraz merak edilsin üyeler düşüncelerini yazsın diye bekliyoruz 5-10 dakıka adet böyledirSen daha hizlisinbu arada tebrikler kanka 1.olmaliydin ama 2.olmussun yine de iyi bir basari
![]()
Nasıl da oynuyor.Pembe Mezarlık'ın hakkını veren herkese çok teşekkürler.![]()
Nasıl da oynuyor.Adminimiz ilk defa bir yarışmada başarılı oluyor (denek desteğiyle olsa da) hemen kem gözlerimle bakıyorum;
![]()
hahah aaa öyle düşününce üzüldüm senin adınaBeni bir odaya kilitleyip o sıkıcı filmlerini izletmese iyidir. 🙁
Sus kız reytingin düştü zatenpuan durumu yarışma başlamadan hazır oluyor zaten biraz merak edilsin üyeler düşüncelerini yazsın diye bekliyoruz 5-10 dakıka adet böyledir![]()
![]()
![]()
Öyle adet olmazpuan durumu yarışma başlamadan hazır oluyor zaten biraz merak edilsin üyeler düşüncelerini yazsın diye bekliyoruz 5-10 dakıka adet böyledir![]()
![]()
![]()
Albümün en iddialı şarkısını harcadın artık bitti işinPembe Mezarlık'ın hakkını veren herkese çok teşekkürler.![]()
Lacivert'i yayinla da zirveyi alalim kankaSus kız reytingin düştü zaten![]()
özel üyeyi rüyanda görürsün artıkLacivert'i yayinla da zirveyi alalim kanka![]()
Kanka cumartesi ve pazar yoğunum dersane öğretmenliğine başlıyorum artı özel ders veriyorum falanLacivert'i yayinla da zirveyi alalim kanka![]()
Hayırlı olsun senin adına çok sevindim. Seneye de devlete girersin inşallah.Kanka cumartesi ve pazar yoğunum dersane öğretmenliğine başlıyorum artı özel ders veriyorum falan![]()
Neden ya iki saattir yorum yapiyorum burda senin icin haketmedim mi yaniözel üyeyi rüyanda görürsün artık![]()
![]()
![]()
Hayirli olsun kanka da dersaneler duruyor mu halaKanka cumartesi ve pazar yoğunum dersane öğretmenliğine başlıyorum artı özel ders veriyorum falan![]()
ozman yarışmamızın karşısında yer almaNeden ya iki saattir yorum yapiyorum burda senin icin haketmedim mi yani![]()
Hayirli olsun kanka da dersaneler duruyor mu halaayrica bölüm hazir degil mi ki
![]()