Benim Albümüm 6.Hafta Sonuçları

7.hafta iki gözlümü kullan dedim ben emreye diğer üçü final haftalarına kalırsa iyi olur bence @xemrexxx :F
İki Gözüm çok güzel bir şarkı; iki gözüm seneler geçiyor gönül ektiğini biçiyor, bir selam lütfet bu ne çok hasret?! Gel kavuşalım artık....

Şarkının çıkış kısmını recap yaparsa iyi puan alır. :)

Dilimi eşşek arısı soksun yine pırtlattım. 😱 @Bully

o senin hayalindi şarkı kalmayıp elenicem sandın :F neyse keşke @Yiğitt gitmeyeydi şu şarkıya puan vereydi :( @dizi kolik de olurdu :( artık @Çiğdem- @vadikızı ve @*YıldırıM* la idare edicez.ss @destere gibi düşünüp meme memedir dersen sen de oy ver @eskici :A
Hayır sen kalmadı demiştin çok iyi hatırlıyorum. :A

İki Gözüm çok güzel bir şarkı; iki gözüm seneler geçiyor gönül ektiğini biçiyor, bir selam lütfet bu ne çok hasret?! Gel kavuşalım artık....

@çiğdem- ve @denizz19 un kilosu kadar kuru iftira atıyon.ss

haha ayy sen bışver @Bully u serdar ortaçı baskası yönetiyorken sahip çıkmıştı diskalife edilmesinide engellemişti bende musti için yapardım sende sezene destek verecen tabi vatan hainliğiyle aynı bence :A :A :A

Saka mi yapiyorsun ya hala kayip diyor 2015 te bir Bangir Bangir demis yilin en iyi sarkisi olmus en basitinden bir örnek yani :A :A
efsane değil etkisini çoktan yitirdi ayol :A gülşen dedinmi millet bangır bangır demiyor be adam of of diyor kaç yıl önceki şarkılar :A :A :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan