klibi berbattı tabiyalnız of of da tam of of dedirten bire şarkıydı şimdi o geniş yatak unutulmaz![]()
klibi berbattı tabiyalnız of of da tam of of dedirten bire şarkıydı şimdi o geniş yatak unutulmaz![]()
İlahi o yamuk şeylere kendini benzetiyorsun demek. Foruma normal bir insan ne zaman gelecek acaba adminden moduna üyesine kadar değişik.Aynen kendimi çok benzetiyorum o bebeklereuçsuz bir dünyayım
![]()
Onlar yamuk değil oval bir kereİlahi o yamuk şeylere kendini benzetiyorsun demek. Foruma normal bir insan ne zaman gelecek acaba adminden moduna üyesine kadar değişik.Tam tımarhane gibiyiz.
![]()
Ben sarkinin basarisindan bahsediyorum sarki Türkiye'nin en iyi sarkisi oldu mu oldu etkisinin ne kadar sürdügü önemli degil zaten bu dönemde cikan sarkilar yillarca dinlenmez eski sarkilara özel bir durum oefsane değil etkisini çoktan yitirdi ayolgülşen dedinmi millet bangır bangır demiyor be adam of of diyor kaç yıl önceki şarkılar
![]()
![]()
![]()
belkide burası bir akıl hastanesidir tedavi görüyoruzda haberimizmi yok😱İlahi o yamuk şeylere kendini benzetiyorsun demek. Foruma normal bir insan ne zaman gelecek acaba adminden moduna üyesine kadar değişik.Tam tımarhane gibiyiz.
![]()
3 aylık şarkıdan bahsediyoruz ayoll şimdi gülşeni daha merak eden bile yok şarkı yapsın diyeBen sarkinin basarisindan bahsediyorum sarki Türkiye'nin en iyi sarkisi oldu mu oldu etkisinin ne kadar sürdügü önemli degil zaten bu dönemde cikan sarkilar yillarca dinlenmez eski sarkilara özel bir durum o![]()
![]()
Anladım da öyle anlayasım geldi maksat yılanlık olsun.Onlar yamuk değil oval bir kereAyrıca tip olarak değil iç dünya olarak benzetiyorum dedim sapla samanı ayır
![]()
Hangi film?belkide burası bir akıl hastanesidir tedavi görüyoruzda haberimizmi yok😱
bir filmde öyle bir konusu vardı![]()
Show dizisi vardı neydi o Otel DivaneAnladım da öyle anlayasım geldi maksat yılanlık olsun.
Hangi film?![]()
13ündeymişkaç gündür süpernaturalı bekliyorum hangi gün bu @Forumdash haftasonu değildir herhalde![]()
ayy şu @Maskeli Fedai adamı yokmu DicaplioAnladım da öyle anlayasım geldi maksat yılanlık olsun.
Hangi film?![]()
fantastik dışı dizileri kanalımızda istemiyoruz al o kızınıda git13ündeymişbende dun yeni diziyi izlerken gördüm. Canın sıkılıyorsa git şu yeni diziyi izle
ne biçim cw fanısın
![]()
Hep ayni seyleri söylüyorsun merak eden olsa ne olur olmasa ne olur sarki cikardigi zaman tüm Türkiye begenerek dinliyor mu dinliyor önemli olan bubelkide burası bir akıl hastanesidir tedavi görüyoruzda haberimizmi yok😱
bir filmde öyle bir konusu vardı
3 aylık şarkıdan bahsediyoruz ayoll şimdi gülşeni daha merak eden bile yok şarkı yapsın diye![]()
![]()
![]()
Ne deniyordu karadenizliler içinn saat 12yi geçince anlıyorlarmıydı anlamıyorlarmıydı @xemrexxx ?ayy şu @Maskeli Fedai adamı yokmu DicaplioZindan Adası diye bir filmi var bende oscar film etkinliğidne izlemiştim gerçekten mükemmel bir film çok büyük süprizleri olan film yani bittiğinde bile insan neyin ne olduğunu anlayamıyor mutlaka izle derim
fantastik dışı dizileri kanalımızda istemiyoruz al o kızınıda git
zaten yorumunda sende sevmemişsin diziyi![]()
bir göz atarım belki gerçi @xemrexxx te izliyordu galiba o hep cw kanalının kıytırık dizilerini izliyorNe deniyordu karadenizliler içinn saat 12yi geçince anlıyorlarmıydı anlamıyorlarmıydı @xemrexxx ?
Başları sıkıcı sonrası güzeldi. Dizi bilim kurgu the 100 izliyorsan onu da izlerdin aman neyse izleme![]()
İki Gözüm çok güzel bir şarkı; iki gözüm seneler geçiyor gönül ektiğini biçiyor, bir selam lütfet bu ne çok hasret?! Gel kavuşalım artık....
Şarkının çıkış kısmını recap yaparsa iyi puan alır.
Dilimi eşşek arısı soksun yine pırtlattım. 😱 @Bully
Hayır sen kalmadı demiştin çok iyi hatırlıyorum.![]()
Niye böyle zor soru sordunbir göz atarım belki gerçi @xemrexxx te izliyordu galiba o hep cw kanalının kıytırık dizilerini izliyor![]()
neydi bu dizinin konusu![]()
Serdar'ı karıştırma şimdi kız hem niye Sezen savunuculuğu yapıyon ki sen tarafsız ol az Atacan belki destek değil köstek olacaktıhaha ayy sen bışver @Bully u serdar ortaçı baskası yönetiyorken sahip çıkmıştı diskalife edilmesinide engellemişti bende musti için yapardım sende sezene destek verecen tabi vatan hainliğiyle aynı bence![]()
![]()
![]()
Serdar'ı karıştırma şimdi kız hem niye Sezen savunuculuğu yapıyon ki sen tarafsız ol az Atacan belki destek değil köstek olacaktı![]()
çocuğa yanlış yaptırıcaksın ben doğru yolu gösteriyorumNiye böyle zor soru sordunfrequancy mi ne işte
![]()
Süpersin benim de Gökhan Türkmen enlerim arasında yer alıyor zaten bu şarkı, iyi sonuç almasına sevindim.ilk ucteki listemde hangisi bir iki veya uc olacak diye cok dusundum. guzel bir sarki. kayitsiz kalamazdim
Sen kız var diye izlemiyon anladıkçocuğa yanlış yaptırıcaksın ben doğru yolu gösteriyorum
@Forumdash düz dram değildir inş ya öcüler hayaletler olucak KURT ADAMLAR VAMPİRLER yada süperkahramanlar yoksa cw kanalında dizi yapmasınlar![]()
![]()
![]()
Teşekkürler @sokak sanati beğendiğine sevindim.![]()
ıyy dahada sinir oldum şimdi bu kadına iyiki şutlanmış
kimse benim başkan yardımcımı satın alamaz o bizim malımız destere ile birlikte![]()
aaa @sokak sanatı na hakaret ettin resmen 😱