Benim Albümüm 6.Hafta Sonuçları

Ben dışardaydim dün. Oyları bile zor kullandım. Gelecek hafta telafi edeceğim post kasarak.:A @Çiğdem-

Buyum hakaret gerçekten. Bir daha bu yarışmaya gelmem.:) Belki puanlamam 8-1 arası yapılırsa gelirim.:A
Nerelerde sürttün yine. :A

Gelme bence de, @Çiğdem- kıymetini anlar böylece. :)

Herkese teşekkürler.:lol:

Yarışma ile çok ilgilenemedim çünkü hem staj hem okul vardı. Sonra işte gezmeceler filan böyle olunca foruma hiç giremedim. Bu yoğunlukta @Çiğdem- de bana yardımcı oldu çok.:X

Burcu Güneş benim en çok sevdiğim kadın şarkıcılardan birisidir. Onla yarıştığım için mutluyum. 🙄

Yüksek düşük puan vermeksizin bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Kalan yarışmacılara da başarılar.:hushed::X

Herkese teşekkürler.:lol:

Yarışma ile çok ilgilenemedim çünkü hem staj hem okul vardı. Sonra işte gezmeceler filan böyle olunca foruma hiç giremedim. Bu yoğunlukta @Çiğdem- de bana yardımcı oldu çok.:X

Burcu Güneş benim en çok sevdiğim kadın şarkıcılardan birisidir. Onla yarıştığım için mutluyum. 🙄

Yüksek düşük puan vermeksizin bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Kalan yarışmacılara da başarılar.:hushed::X
Aynen kardeşim ben değil kaybeden Çiğdem olur.:)

Aktık işte gecelere.😛
Öyle takıldım işte. Buraya gelemedim eve geçince hemen uyuduğum için.:(
Nerelerde sürttün yine. :A

Gelme bence de, @Çiğdem- kıymetini anlar böylece. :)
allah allah sizin dediğiniz doğru sanırım bu atacan efendide gerçekten bir yılanlık var @mrt-06 :F asıl sizsiniz çocuğa hakaret eden beee satılık dediniz :A
bende sunucu olarak başkan yardımcımı savundum sadık çalışanımdır o benim anlamında 😉

@Harunnn60 çok üzüldüm gerçekten tamda stajın bitiyordu :(

ayy ama teselli yönünden bakarsak röportaj istiyordun çarpıcı açıklamar bekliyorum senden konuş ve kaç :A :A :A

allah allah sizin dediğiniz doğru sanırım bu atacan efendide gerçekten bir yılanlık var @mrt-06 :F asıl sizsiniz çocuğa hakaret eden beee satılık dediniz :A
bende sunucu olarak başkan yardımcımı savundum sadık çalışanımdır o benim anlamında 😉

@Harunnn60 çok üzüldüm gerçekten tamda stajın bitiyordu :(

ayy ama teselli yönünden bakarsak röportaj istiyordun çarpıcı açıklamar bekliyorum senden konuş ve kaç :A :A :A
Hahah aynen canım. Bir bombalama yapacağım zaten. :F:F

Hahah aynen canım. Bir bombalama yapacağım zaten. :F:F
Zaten yenibosnada üniversitemden bomba sesi duyduk 24 bomba patlatmışlar motosikletle a3 ve a4 bomba patlattılar ölen yok mesaj verdiler kapanan Üniversitelerden almayın diye yoksa Üniversiteleride patlatırız dediler

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaten yenibosnada üniversitemden bomba sesi duyduk 24 bomba patlatmışlar motosikletle a3 ve a4 bomba patlattılar ölen yok mesaj verdiler kapanan Üniversitelerden almayın diye yoksa Üniversiteleride patlatırız dediler

aa aman çok dikkatli olun zten sonunda üni patlamasıda görücek bu ülke allah korusun devlet uyusun :( :( :( @Harunnn60

aa aman çok dikkatli olun zten sonunda üni patlamasıda görücek bu ülke allah korusun devlet uyusun :( :( :( @Harunnn60
Kapanan Üniversitelerden öğrenci almasınlar diye yaptılar dilenci gördüm ben dedim arkadaşlarıma canlı bomba olabilir dedim

aaaa okadar yani öyle bina hedef aldığını zarar gördüğünü bilmiyordum yakınlarda kuytu yerlerde oldu sanmıştım 😱
Ben bunları forumda paylaştım ama görmedin sanırım sen.
IMG-20161006-WA0011.jpg

IMG-20161006-WA0013.jpg

Ben bunları forumda paylaştım ama görmedin sanırım sen.
Ekli dosyayı görüntüle 52234
Ekli dosyayı görüntüle 52235
aa yok görmedim foruma yeni geldim zaten bildrimlere konulara bakmadım henüz büyük geçmiş olsun size birşey olmamış iyiki :(

ayy ne dis atıyorsun ayoll @sokak sanati şakayla mkarışık seni savunduk işte sana deniz satın almıs sokak sanatını dediler bende onu kisme satın alamaz dedim beni bırakmz anlamında :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan