Aynen biliyorum ucuz atlatmışsın sende.Oranın arkasından otobüse biniyorum
Bütün sınıf korktu darbe zannettik
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen biliyorum ucuz atlatmışsın sende.Oranın arkasından otobüse biniyorum
Bütün sınıf korktu darbe zannettik
O patlamada dersteydimAynen biliyorum ucuz atlatmışsın sende.
aa yok görmedim foruma yeni geldim zaten bildrimlere konulara bakmadım henüz büyük geçmiş olsun size birşey olmamış iyiki
ayy ne dis atıyorsun ayoll @sokak sanati şakayla mkarışık seni savunduk işte sana deniz satın almıs sokak sanatını dediler bende onu kisme satın alamaz dedim beni bırakmz anlamında
sen nerelerdeydin bu aradaToparlıyamıyorsun sus.:s.s
Bomba atlattı yenibosna bende orda dersteydimToparlıyamıyorsun sus.:s.s
sen nerelerdeydin bu arada
Bomba atlattı yenibosna bende orda dersteydim
@Felon Ayıp Ettin şarkısını sevmediğini söylemiştin sanki senin oylamalar cidden bir değişik oluyor
Çok teşekkür ederim güzel puanın için.
Gönderme yok kanka sohbet olsun reyting gelsin diye yazdim ama sen yoktun buralardaOkudum ama şu sinsi gülüşü anlamadım. Benim fark ademediğim bi gönderme mi var.
Bende çok beğenilip final puanı almana sevindim. Şeytanın bacağını kırmışsın.
Birazda biz Şike yapalım dedik. Zevkli oluyormuş. Sana oy verirkende hep şike yapıyordum bu arada.
@Çiğdem- tek başına haleder onun diziside şahmat gibiydi Finalindeki konu Çiğdem başbakanlık yarışına girmişti bir kadın eli değincede berabere bittiGönderme yok kanka sohbet olsun reyting gelsin diye yazdim ama sen yoktun buralarda
Bana oy verirken şike yapsaydin elenmezdim
Halledemedi pek@Çiğdem- tek başına haleder onun diziside şahmat gibiydi Finalindeki konu Çiğdem başbakanlık yarışına girmişti bir kadın eli değincede berabere bitti