Karsisinda mi yer aldim benozman yarışmamızın karşısında yer alma
Karsisinda mi yer aldim benozman yarışmamızın karşısında yer alma
keşke pijamanızı hiç çıkarmasaydınız biz böyle seviyorduk siziKarsisinda mi yer aldim ben
Beni öldürecekse yanımdakinin suçu ne? İki yerine tek kişi ölecek işte. Hadi bekliyorum gelsin bakalım.
Bir expetto patronusuma bakar.
Kanka cumartesi ve pazar yoğunum dersane öğretmenliğine başlıyorum artı özel ders veriyorum falan
Hayırlı olsun senin adına çok sevindim. Seneye de devlete girersin inşallah.
öncelikle @OzaN a tebrikler model ile 3.haftadan beridir yarışmayı domine ediyor
ve artık emeklilikleri gelmiş moruk diyebileceğimiz @xemrexxx @denizz19 @Bully puan alabildiler artık yerinize gençleri bırakma zamanıda geldi geçiyor
@Harunnn60 geçen hafta 1 puanla elenmemişti burcu bu haftada burcuya yüklendi bu zevsizler çok üzüldüm vlla kadınlarda burcu erkekelrde musti kadar özeldir gözümde ama oylara yapacak birşeyimiz malesef yok geçmiş olsun cnm
bu arada gelecek hafta sunucular süper çiğdeme zorla kabul ettirdim olmaz dedi sus kız dedim çarpık şey seni burada minik serçe adına konuşuyorum haddini bil dedim sustu ve kabul ettiNeden ya iki saattir yorum yapiyorum burda senin icin haketmedim mi yani
Hayirli olsun kanka da dersaneler duruyor mu hala ayrica bölüm hazir degil mi ki
Gülsen'in her hali efsane her haliyle seviyoruz onu sende sevkeşke pijamanızı hiç çıkarmasaydınız biz böyle seviyorduk sizi
@Çiğdem- ablamı niye zorluyorsun. 😡 Kimler acaba.bu arada gelecek hafta sunucular süper çiğdeme zorla kabul ettirdim olmaz dedi sus kız dedim çarpık şey seni burada minik serçe adına konuşuyorum haddini bil dedim sustu ve kabul etti
Kimmis onlarbu arada gelecek hafta sunucular süper çiğdeme zorla kabul ettirdim olmaz dedi sus kız dedim çarpık şey seni burada minik serçe adına konuşuyorum haddini bil dedim sustu ve kabul etti
be adam ve of of dışında efsane şarkısı bence yokGülsen'in her hali efsane her haliyle seviyoruz onu sende sev
senin sevdiğin birileri@Çiğdem- ablamı niye zorluyorsun. 😡 Kimler acaba.
6sı bi yerdelerKimmis onlar
Perran'ım mı? Ama Çiğdem Perran teyzesini neden kıskansın ki saçmaladım. .sssenin sevdiğin birileri
6sı bi yerdeler
Bunun da işi gücü yok kız/oğlan fotoları biriktiriyor kim bilir arşivinden kimleri seçti.pek görmeyi haz etmeyeceğim kişileri sıralamış karşıma ayoll @xemrexxx
Simdi efsane sarkilarini sayayim dedim ama hepsi efsane oldugu icin direk hepsi diyorumbe adam ve of of dışında efsane şarkısı bence yok
İsim ver isimsenin sevdiğin birileri
6sı bi yerdeler
haftaya hangi şarkıyla geleyim sayın totoşBunun da işi gücü yok kız/oğlan fotoları biriktiriyor kim bilir arşivinden kimleri seçti.
emilySimdi efsane sarkilarini sayayim dedim ama hepsi efsane oldugu icin direk hepsi diyorum
İsim ver isim
Pardon siz kimdiniz? Hafızamı kaybettim de anca araba çarparsa kendime gelirim.haftaya hangi şarkıyla geleyim sayın totoş
piss pll kızlarınıBunun da işi gücü yok kız/oğlan fotoları biriktiriyor kim bilir arşivinden kimleri seçti.
kaçın kurasıPardon siz kimdiniz? Hafızamı kaybettim de anca araba çarparsa kendime gelirim.
Bekliyoruz yazmani
Güzelmis
2 şarkı dışında yok bee oyüzden pop star olamıyor gülşen geçen yazı paylaşmıştımSimdi efsane sarkilarini sayayim dedim ama hepsi efsane oldugu icin direk hepsi diyorum
İsim ver isim
Hepsini de bugün dinledim. 😱 Offf hani elinde şarkı kalmamıştı?!kaçın kurası
iki gözüm
yanlızlık senfonisi
seni yerler
maşallah mahşerin 4 atlısı kaldı elimde
Harikapiss pll kızlarını