evet beklenen an geldi asıl
@Tolstoyevski seni gebertecek bence
@mrt-06 bu çocuk zaten uzaylı gibi bir gece sen uyurken bir bakıyorsun yatağının başında iskelet kafasıyla
😱
puan durumu gelecek birazdan
8 Sezen Aksu - Rakkas
Sezen'i ustaca yönetip zirveye çıkaran mrt-06'nın dokunuşu ile bu hafta sayemde iyi bir puan alacaksın Emre! Haftalardır böylesine usta bir sanatçıya kötü yorumlar getirtdin ama bu hafta herkes susacak herkes oynayacak!
7 Ziynet Sali - Mevsimsizim
Geçen hafta Sıla benzetmesi yapmıştım ama bu şarkısıyla bana biraz Gülşen'den esintiler geldi sanırım kliple de ilgili müzik hareketli klip güzel eeee al sana 7 o zaman.
6 Pinhani - Seni Bana Anlatırlar
Yine harika bir şarkı yine Kavak Yelleri'nde çalardı; Efe Aslı'yı Deniz'den kıskanıp Mine ile olurken! Ah Efe ah! Gerçi Mine de Deniz'le olmuştu peki ya Deniz?
Çok düşününce bu kombinasyon beyni yakıyor!
5 Gökhan Türkmen - Ayıp Ettin
Geçen hafta çok beğenmiştim ama bu hafta şarkı çok iyi diyemeyeceğim ama iyi, yine dinlerken keyif aldım. Gökhan'ın sesi güzel, beğenerek dinliyoruz.
4 Model - Pembe Mezarlık
Model'in ünlü şarkılarından birisi yine, ortalama bir puan benden geliyor. Model'in tek bir şarkısı var ona tam puan verebilirim şayet kullanılırsa ha kullanıldıysa da geçmişler olsun.
3 Merve Özbey - Usta ( 0:20-2:00 )
Açıkcası 2 mi versem 3 mü versem emin olamadım nedense dinlerken sıkıldım.
2 Burcu Güneş - Aşk Gribi
Olmamış. .ss
1 Erkin Koray - Gönül Salıncağı
Geçen haftaki efsane şarkıya tam puan vermiştim lakin bu hafta yanlış bir tercih yapmışsın! Üzgünüm ama müzikal anlamda hiç zevk veren bir şarkı değil, buraya kadarmış Erkin abi.