Benim Albümüm 6.Hafta Sonuçları

Çok haklısın kardeşim onu kullansa bu kadar iyi gidemezdi ama dediğin gibi sevgimin kurbanı oldum. :(
Neyse bu son olsun artık bundan sonra Sezen'i elemek için çalışmamız gerekiyor, düşünsene senin şampiyonluk başarını tekrar ettiğini, tüm havan söner bir anda. :A

evet beklenen an geldi asıl @Tolstoyevski seni gebertecek bence @mrt-06 bu çocuk zaten uzaylı gibi bir gece sen uyurken bir bakıyorsun yatağının başında iskelet kafasıyla 😱

puan durumu gelecek birazdan

8 Sezen Aksu - Rakkas
Sezen'i ustaca yönetip zirveye çıkaran mrt-06'nın dokunuşu ile bu hafta sayemde iyi bir puan alacaksın Emre! Haftalardır böylesine usta bir sanatçıya kötü yorumlar getirtdin ama bu hafta herkes susacak herkes oynayacak!

7 Ziynet Sali - Mevsimsizim
Geçen hafta Sıla benzetmesi yapmıştım ama bu şarkısıyla bana biraz Gülşen'den esintiler geldi sanırım kliple de ilgili müzik hareketli klip güzel eeee al sana 7 o zaman. :)

6 Pinhani - Seni Bana Anlatırlar
Yine harika bir şarkı yine Kavak Yelleri'nde çalardı; Efe Aslı'yı Deniz'den kıskanıp Mine ile olurken! Ah Efe ah! Gerçi Mine de Deniz'le olmuştu peki ya Deniz? (b) Çok düşününce bu kombinasyon beyni yakıyor! :)

5 Gökhan Türkmen - Ayıp Ettin
Geçen hafta çok beğenmiştim ama bu hafta şarkı çok iyi diyemeyeceğim ama iyi, yine dinlerken keyif aldım. Gökhan'ın sesi güzel, beğenerek dinliyoruz.

4 Model - Pembe Mezarlık
Model'in ünlü şarkılarından birisi yine, ortalama bir puan benden geliyor. Model'in tek bir şarkısı var ona tam puan verebilirim şayet kullanılırsa ha kullanıldıysa da geçmişler olsun. :)

3 Merve Özbey - Usta ( 0:20-2:00 )
Açıkcası 2 mi versem 3 mü versem emin olamadım nedense dinlerken sıkıldım.

2 Burcu Güneş - Aşk Gribi

Olmamış. .ss

1 Erkin Koray - Gönül Salıncağı
Geçen haftaki efsane şarkıya tam puan vermiştim lakin bu hafta yanlış bir tercih yapmışsın! Üzgünüm ama müzikal anlamda hiç zevk veren bir şarkı değil, buraya kadarmış Erkin abi. :(

@mrt-06 puanın için teşekkür ederim :bhr:

Yorumlarına da bayılıyorum hep böyle yaz :Z

@Çiğdem- Kusura bakma tekrar ,atamadım , ben senin yerinde olsam bu benimle dalga geçiyor oy falan atmıyor diyerekten bir daha etiketlemezdim ama sen öyle yapmıyorsun sağolasın :) Bir daha tekrarlanmaması için olağan çabamı kullancam :A

@Çiğdem- Kusura bakma tekrar ,atamadım , ben senin yerinde olsam bu benimle dalga geçiyor oy falan atmıyor diyerekten bir daha etiketlemezdim ama sen öyle yapmıyorsun sağolasın :) Bir daha tekrarlanmaması için olağan çabamı kullancam :A
aa yok olurmu öyle şeyyy yarışma bitmeden oy alacaz inş sende :A

@Çiğdem- açıklayana kadar ben açıklıyorum :D

Model 124
Ziynet Sali 117
Sezen Aksu 117
Gökhan Türkmen 116
Erkin Koray 95
Pinhani 87
Merve Özbey 76
Burcu Güneş 72

Final puanı almam gereken bir şarkıydı zaten. Haftaya da iddiamı arttırarak geliyorum. Herkese destekleri için teşekkürler :)