Benim Albümüm 6.Hafta Sonuçları

@MEnes kafana saksı mı düştü de 3 puan verdin gayet iyi la çok teşekkürler :A

@MEnes OYLARI
Model - Pembe Mezarlık - 8
Erkin Koray - Gönül Salıncağı - 7
Ziynet Sali - Mevsimsizim - 6
Merve Özbey - Usta - 5
Burcu Güneş - Aşk Gribi - 4
Gökhan Türkmen - Ayıp Ettin - 3
Pinhani - Seni Bana Anlatırlar - 2
Sezen Aksu - Rakkas - 1
her zamanki gibi sıvamışsın @MEnes ilyas ve meryem çakırbeylinin bakışlar sana şapsın gelsin yani:D
Ct82In8WgAI985i.jpg

Ulasti tabi aga baksana @Çiğdem- in kiskancliklari zirveye cikti bu sarkiyi görünce :A
Çiğdem Gülşen'i kıskanıyor tabii elenmende de büyük şaibe var bence 1 puanla Çiğdem'in en sevdiği kadın sanatçı olan Burcu Güneş'e elendin gerçekten çok ilginç. :A

@eskici oyları
8 Ziynet Sali
7 Gökhan Türkmen
6 Merve Özbey
5 Sezen Aksu
4 Erkin Koray
3 Burcu Günes
2 Model
1 Pinhani

Şu oyların mükemmelliğine bi bakar mısınız hele @eskici eyvallah aga süpersin. :Z

Çiğdem Gülşen'i kıskanıyor tabii elenmende de büyük şaibe var bence 1 puanla Çiğdem'in en sevdiği kadın sanatçı olan Burcu Güneş'e elendin gerçekten çok ilginç. :A
4.haftada elenen 1 puan farkla elenmişti ayoll ona birşey demediniz kim olduğunuda unuttum :A :A :A

Zaten son sahnesi sende bir fragmana bak

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yarisma bitince bakarim reyiz senin dizinde yorumlariz reytinglerini daha da attiririz :D
Aynen aga bana en düsük puani verdi zaten kesin sonuclara bakip öyle oy kullandi :A

@Felon oyları
1 Pinhani
2 Burcu
3 Erkin
4 Merve
5 Sezen
6 Gökhan
7 Ziynet
8 Model

4.haftada elenen 1 puan farkla elenmişti ayoll ona birşey demediniz kim olduğunuda unuttum :A :A :A
Benim aklımda Gülşen - Burcu çekişmesi kalmış işte naparsın inşallah Burcu'yu yollarız bu hafta zaten 1 vermiş bana sahibi. :A

Yarisma bitince bakarim reyiz senin dizinde yorumlariz reytinglerini daha da attiririz :D

Aynen aga bana en düsük puani verdi zaten kesin sonuclara bakip öyle oy kullandi :A
o berbat şarkına iyi puan verdim sunuculuk tarihimde kimseye kötü puan vermedim benim her oyum memnun eder nankör :A :A :A

Ne güzel iyi puanlar geliyordu. 1 puanlar dizildi yine.ss

@Felon Ayıp Ettin şarkısını sevmediğini söylemiştin sanki senin oylamalar cidden bir değişik oluyor :F

Çok teşekkür ederim güzel puanın için. :A