Beğenmeyip 1 verenler utansınKiz özel jüri diye neden yazmadin
Sarki muhtesemdi
Beğenmeyip 1 verenler utansınKiz özel jüri diye neden yazmadin
Sarki muhtesemdi
Neyse aga Burcu'yu şutlayacaz gibi görünüyor inşallah gider de intikamını hemen almış oluruz.Yarisma bitince bakarim reyiz senin dizinde yorumlariz reytinglerini daha da attiririz
Aynen aga bana en düsük puani verdi zaten kesin sonuclara bakip öyle oy kullandi
yazacaz yeni hafta gelsindeKiz özel jüri diye neden yazmadin
Sarki muhtesemdi
Ne diye normal versiyonunu önerirsin ki Sezen'le yarışan @xemrexxx sonuçta, Sezen sevgini bastırman gerekiyordu. ssSezen'i bu hafta ben yöneticinde nasıl da zirve yarışına girdik. 😎
Onlar şikeli oylar su anda arastiriliyor @pompy reyiz cezasini kesecek onlarinBeğenmeyip 1 verenler utansın
Aynen aga teker teker gideceklerNeyse aga Burcu'yu şutlayacaz gibi görünüyor inşallah gider de intikamını hemen almış oluruz.
Bu hafta niye yazmadin kandirdin mi beniyazacaz yeni hafta gelsinde
hahah yok juriler kısmına yazacam yeni haftadaOnlar şikeli oylar su anda arastiriliyor @pompy reyiz cezasini kesecek onlarin
Aynen aga teker teker gidecekler
Bu hafta niye yazmadin kandirdin mi beni
Çok haklısın kardeşim onu kullansa bu kadar iyi gidemezdi ama dediğin gibi sevgimin kurbanı oldum.Ne diye normal versiyonunu önerirsin ki Sezen'le yarışan @xemrexxx sonuçta, Sezen sevgini bastırman gerekiyordu. ss
Olsun oyumu aciklarkende yazabilirdin özel jürimiz eskicilerin baskani sayin eskici beyefendi diyehahah yok juriler kısmına yazacam yeni haftada