sen çok bile kaldın bence tşşk et banaGülsen'i de şikeyle eledin kesin arastirilmasini istiyorum @xemrexxx yüce divani topla cabuk
sen çok bile kaldın bence tşşk et banaGülsen'i de şikeyle eledin kesin arastirilmasini istiyorum @xemrexxx yüce divani topla cabuk
Sende her seyi anliyorsun zaten
ikinci puan durumu gelsin artık@Harunnn60 oyları
Model 7
Erkin Koray 6
Sezen Aksu 5
Ziynet Sali 4
Merve Özbey 3
Pinhani 2
Gökhan Türkmen 1
1 OY SONRA GELECEK CNM SON 7 OY KALACAK DAHADA GELMEYECEKikinci puan durumu gelsin artık
Sana niye tesekkür edeyim kendi kaliteli sarkilarimla kaldim ama en kalitelilerini kullanamadan eledin benisen çok bile kaldın bence tşşk et bana
@pompy reyiz sana güveniyorum suclularin cezasini ver
Özelden programın sonlarına doğru @xemrexxx'e laf atıp kavga çıkar demiştin o zaman bunu son 4 oy kala yapayım ablacım.1 OY SONRA GELECEK CNM SON 7 OY KALACAK DAHADA GELMEYECEK
ayyy başka sunucu olsa seni 5 hafta tutmazdı yarışmasındaSana niye tesekkür edeyim kendi kaliteli sarkilarimla kaldim ama en kalitelilerini kullanamadan eledin beni
@pompy reyiz sana güveniyorum suclularin cezasini ver
@xemrexxx bak adama birde Troliçe diyon.@Maskeli Fedai oyları
Sezen Aksu 8
Gökhan Türkmen 7
Erkin Koray 6
Ziynet Sali 5
Model 4
Pinhani 3
Burcu Güneş 2
Merve Özbey 1
sana serbest cnm sen işini bilirsin benceÖzelden programın sonlarına doğru @xemrexxx'e laf atıp kavga çıkar demiştin o zaman bunu son 4 oy kala yapayım ablacım.
Bekle bakalim sana bir sarki armagan edecem simdiayyy başka sunucu olsa seni 5 hafta tutmazdı yarışmasında
sana serbest cnm sen işini bilirsin bence
@sokak sanati ile @vadikızı neredeÖzelden programın sonlarına doğru @xemrexxx'e laf atıp kavga çıkar demiştin o zaman bunu son 4 oy kala yapayım ablacım.
@Maskeli Fedai kaliteli müzikten anlar da işte bu puan Sezen'e verdiği son iyi puan olur umarım.@xemrexxx bak adama birde Troliçe diyon.