Bence sende şikenin bir parcasisin bu ne ya Ziynet'e ard arda 1 puanlar geliyor olmaz böylesenin derdin belli umutta destereyi yok etti yerine geçti sende umutu yok edip onun yerine geçecen
Bence sende şikenin bir parcasisin bu ne ya Ziynet'e ard arda 1 puanlar geliyor olmaz böylesenin derdin belli umutta destereyi yok etti yerine geçti sende umutu yok edip onun yerine geçecen
Sen tam vermişsindir kanka beni kurtarmışsındırBence sende şikenin bir parcasisin bu ne ya Ziynet'e ard arda 1 puanlar geliyor olmaz böyle
benim puanımı git bak sonrada @denizz19 ile yazızmama bak şikeyi görüceksinBence sende şikenin bir parcasisin bu ne ya Ziynet'e ard arda 1 puanlar geliyor olmaz böyle
alsana oyyyBırak çeneyi oy ver
sadece oy açıklarken canım sıkılıyor sunucuda insan onunda canı var dışlamayınKız sen bizle niye çene çalıyon vazifeni yapsana. @Çiğdem-
Söylemeyeyim heyecani kacmasin ama sen elenirsen yakarim burayiSen tam vermişsindir kanka beni kurtarmışsındır
Beni kandiramazsin Cigdeeemm şiken anlasilmasin diye Ziynet'e yüksek vermissinbenim puanımı git bak sonrada @denizz19 ile yazızmama bak şikeyi görüceksin
seni dışlayan dışlamış kız giresundaki hiçvbir teyze seni oğluna layık görmemiş daha ne dışlanıcansadece oy açıklarken canım sıkılıyor sunucuda insan onunda canı var dışlamayın
@Tolstoyevski bu nasıl oy böyle Rakkas'a 2 nedir?
hahah baskanla dengeledik yanı durumuSöylemeyeyim heyecani kacmasin ama sen elenirsen yakarim burayi
Beni kandiramazsin Cigdeeemm şiken anlasilmasin diye Ziynet'e yüksek vermissin
Aynen kanka söyleme ben anladım gibiSöylemeyeyim heyecani kacmasin ama sen elenirsen yakarim burayi
Beni kandiramazsin Cigdeeemm şiken anlasilmasin diye Ziynet'e yüksek vermissin
Gülsen'i de şikeyle eledin kesin arastirilmasini istiyorum @xemrexxx yüce divani topla cabukhahah baskanla dengeledik yanı durumu
ayy vlla beni kendi oylarım ilgilendirir kendim dışımda kimsenin oyu ilgilendirmez karga sesli