Gözleri bozulmuş az önce özelden yazdıSeni takmıyor demek ki yine ezildin.
Bu saçmalığı ben de okudum.
Kadıncağız hastaymış 15 kilo vermiş.
Gözleri bozulmuş az önce özelden yazdıSeni takmıyor demek ki yine ezildin.
Bu saçmalığı ben de okudum.
Kadıncağız hastaymış 15 kilo vermiş.
idare eder zekenabun bully@Bully oyları
7 Puan: Model
6 Puan: Ziynet Sali
5 Puan: Pinhani
4 Puan: Sezen Aksu
3 Puan: Burcu Güneş
2 Puan: Erkin Koray
1 Puan: Merve Özbey
Şike yapıyor OziModel'in bu haftaki yükselişi şaşırtıcı, deneklerle oynanmış belli!
Minik Serçe'yi @mrt-06 ile severdim ben seninle değil. ssidare eder zekenabun bully
kız puan durumu ver.ss
seni adamdan sayan yok gülşen kötüydü seni severizdeYarismanin en büyük favorisi elendi şike var
tuhaflık var diyorumy tersi olmalıydı yaniYanlış tespit senin o favori dediklerinin hiç şansı yok işte kazanan o tuz yuttular dediklerinden birisi olacak.
gerekirse ankarada sizin mahallede tankları yürütür yine sezenimi alırım sendenSağol canım. Forumda Sezen Aksu denince akla ben geliyordum bu suratsız @xemrexxx aklı sıra beni silmeye çalışıyor! Anlamıyor muyum sanıyorsunuz, neyseki geç de olsa bana oynan bu oyunu fark ettim.
Hadi be ordan gecen hafta elenmesydim kimse tutamazdi beniseni adamdan sayan yok gülşen kötüydü seni severizde
Normaldir Atacanım senin gibi sağlam karakterli ve iddialı bir co admini herkes kıskanır.Sağol canım. Forumda Sezen Aksu denince akla ben geliyordum bu suratsız @xemrexxx aklı sıra beni silmeye çalışıyor! Anlamıyor muyum sanıyorsunuz, neyseki geç de olsa bana oynan bu oyunu fark ettim.
Gayet iyi başlamışım ama nedense yine düşeceğim gibi geliyor nedense inşallah düşmemoyların güzelliğine bakın sanki elimizle ayarlıyoruz
1.Puan Durumu
1 Erkin Koray 40
2 Ziynet Sali 40
3 Sezen Aksu 39
4 Model 38
5 Gökhan Türkmen 37
6 Burcu Güneş 32
7 Pihanni 31
8 Merve Özbey 24
ilk 3üm ve ben ilk 4 sıradayızoyların güzelliğine bakın sanki elimizle ayarlıyoruz
1.Puan Durumu
1 Erkin Koray 40
2 Ziynet Sali 40
3 Sezen Aksu 39
4 Model 38
5 Gökhan Türkmen 37
6 Burcu Güneş 32
7 Pihanni 31
8 Merve Özbey 24