Ziynet benim bebeğimGökhan ve Ziynet'e verdigin puan icin
Konusmadigi icin bir sey yapamaz o korkmayin![]()
Verdiğim puandan sonra dile gelecek eminim.Gökhan ve Ziynet'e verdigin puan icin
Konusmadigi icin bir sey yapamaz o korkmayin![]()
caba final puanını düşünüp rakip olarak görüp ona göremi sezene 1 veriyor bu adminden son dönemde rahatsızım hiç örnek değil
Ben de 1 vermek istemezdim ama herkes sevdiğim şarkılarla geldi. 2 puan verdiğim Aşk Gribi'ni de çok severim mesela.
Çene çene değil sanırsın yel değirmeni! Bu gidişle kimse anlamadan 100 bin de olursun.@Bully ben 76 bin mesaj olmuşum 75 bin kulübüm niye açılmadı La ne ara oldum ben şaşırdım :O
Ahaha@Bully ben 76 bin mesaj olmuşum 75 bin kulübüm niye açılmadı La ne ara oldum ben şaşırdım :O
Birazdan Gülsen'in bu hafta kullanacagim sarkisini paylasacam beni eleyenlere gönderme olarakBen de diyorum Gülşen'in elendiğini kabullenemeyip kafayı mı yedi diye meğersem bizi destekliyormuş adamın dibi dibi.![]()
ben girdiğim kulüplerin kapısına beton döküyorum totaller girmesin diye ondan açılmamıştır konu@Bully ben 76 bin mesaj olmuşum 75 bin kulübüm niye açılmadı La ne ara oldum ben şaşırdım :O
Paylaş tabii Gülşen'i eleyenler utansın gün yüzü görmesinler inşallah.Birazdan Gülsen'in bu hafta kullanacagim sarkisini paylasacam beni eleyenlere gönderme olarakayrica güzel sözlerin icin tesekkürler
![]()
enfesto oylar@xemrexxx oyları
model 7
erkin koray 6
ziynet sali 5
pinhani 4
gökhan türkmen 3
burcu güneş 2
merve özbey 1
bu şarkıyla az duygulanmadık kavak yellerinde![]()
![]()
![]()