benden çok iyi sebze çorbası olur ne kelle paçası ıyyy .ssKesin bana vermiştir :ss
Kes be sesini kelle paça seni![]()
biricik marul kafam
Dizide kelle paça çorbası içiyorlardı sen geldin aklımabenden çok iyi sebze çorbası olur ne kelle paçası ıyyy .ss
biricik marul kafam![]()
Gözümle görsem inanmam Ziynet'e 1 puan vereceğimi Aaaa.Kesin bana vermiştir :ss
Aklıma geldi neyse ki. Yoksa son dakikada dengeleri değiştirme şansım olmayacaktı.2 ile de idare edecez artık napalım ne diye gelip de oy kullandıysan. ss
Gözün çıkmasın seninGözümle görsem inanmam Ziynet'e 1 puan vereceğimi Aaaa.
Aklıma geldi neyse ki. Yoksa son dakikada dengeleri değiştirme şansım olmayacaktı.![]()
![]()
total dizidir kesinDizide kelle paça çorbası içiyorlardı sen geldin aklıma![]()
Çıkmasın tabi. Öyle dersin tabii.Gözün çıkmasın senin![]()
gözlerinden sonra kulakların da bozulmuş @OzaN .ss4 kişi final puanı alacak sanırım son oyları geçirip bir bakayım
bu arada
@OzaN oyları
7 puan Merve Özbey
6 puan Erkin Koray
5 puan Pinhani
4 puan Ziynet Sali
3 puan Gökhan Türkmen
2 puan Burcu Güneş
1 puan Sezen Aksu
Not: Oylaması en zor hafta oldu. Tüm şarkılar çok iyiydi.
Doğrudur beğendin mikış için çizme yollamışsın kargoyla bu sabah geldi![]()
![]()
![]()
senden sonra oy geldi ama sen en son açıklanacaksın bomba yorumlarınlaAllah'ım sen bizi program bitiminde @Tolstoyevski'nin şerrinden, gazabından koru.![]()
Gökhan ve Ziynet'e verdigin puan icinNe için![]()
Konusmadigi icin bir sey yapamaz o korkmayinAllah'ım sen bizi program bitiminde @Tolstoyevski'nin şerrinden, gazabından koru.![]()
Iyy yılan. .sssenden sonra oy geldi ama sen en son açıklanacaksın bomba yorumlarınla![]()
Ben de diyorum Gülşen'in elendiğini kabullenemeyip kafayı mı yedi diye meğersem bizi destekliyormuş adamın dibi dibi.Gökhan ve Ziynet'e verdigin puan icin
Konusmadigi icin bir sey yapamaz o korkmayin![]()