Hahahaha şuna bak hemen bastı olmamışı.Hiiçç gerek yok. ss
Hahahaha şuna bak hemen bastı olmamışı.Hiiçç gerek yok. ss
Zaten berbat oylarınla batıracaksın konuyu, 2 diss atıp içimi biraz olsun rahatlatayım dedim.Hahahaha şuna bak hemen bastı olmamışı.![]()
![]()
![]()
Kalite kıstasımı eleştirecek yetiye sahip olmak gerek önce. Herkeste aynı müzik kulağı olmaz sonuçta.Zaten berbat oylarınla batıracaksın konuyu, 2 diss atıp içimi biraz olsun rahatlatayım dedim.![]()
Şu Pinhani'yi doğru yazmayı öğren önce Pihanni nedir yaevet oylarımla baslıyoruz bu hafta ve gelecek haftayı en yüksek 9 üzerinden oylayacam sayı azaldığı için final haftalarınıda ozaman bakarız işte adaletli oylarım![]()
![]()
![]()
9 Pihanni
9 Sezen Aksu
9 Burcu Güneş
8 Gökhan Türkmen
8 Model
7 Ziynet Sali
6 Erkin Koray
5 Merve Özbey
Kesin bana vermiştir :ssNeyse son dakikada da olsa gönderdim oyları. İyi de oldu güzel de oldu.Bu arada @Bully hadi yine iyisin 1 puanın sahibi başkaları oldu.
![]()
Kes be sesini kelle paça senio tipine nanik bile yapılmaz ne şikesi![]()
aklımda öyle kalmıs nedenseŞu Pinhani'yi doğru yazmayı öğren önce Pihanni nedir ya
Oy için de teşekkürler.![]()
2 ile de idare edecez artık napalım ne diye gelip de oy kullandıysan. ssNeyse son dakikada da olsa gönderdim oyları. İyi de oldu güzel de oldu.Bu arada @Bully hadi yine iyisin 1 puanın sahibi başkaları oldu.
![]()