benden çok iyi sebze çorbası olur ne kelle paçası ıyyy .ssKesin bana vermiştir :ss
Kes be sesini kelle paça seni
biricik marul kafam
Dizide kelle paça çorbası içiyorlardı sen geldin aklımabenden çok iyi sebze çorbası olur ne kelle paçası ıyyy .ss
biricik marul kafam
Gözümle görsem inanmam Ziynet'e 1 puan vereceğimi Aaaa.Kesin bana vermiştir :ss
Aklıma geldi neyse ki. Yoksa son dakikada dengeleri değiştirme şansım olmayacaktı.2 ile de idare edecez artık napalım ne diye gelip de oy kullandıysan. ss
Gözün çıkmasın seninGözümle görsem inanmam Ziynet'e 1 puan vereceğimi Aaaa.
Aklıma geldi neyse ki. Yoksa son dakikada dengeleri değiştirme şansım olmayacaktı.
total dizidir kesinDizide kelle paça çorbası içiyorlardı sen geldin aklıma
Çıkmasın tabi. Öyle dersin tabii.Gözün çıkmasın senin
gözlerinden sonra kulakların da bozulmuş @OzaN .ss4 kişi final puanı alacak sanırım son oyları geçirip bir bakayım
bu arada
@OzaN oyları
7 puan Merve Özbey
6 puan Erkin Koray
5 puan Pinhani
4 puan Ziynet Sali
3 puan Gökhan Türkmen
2 puan Burcu Güneş
1 puan Sezen Aksu
Not: Oylaması en zor hafta oldu. Tüm şarkılar çok iyiydi.
Doğrudur beğendin mikış için çizme yollamışsın kargoyla bu sabah geldi
senden sonra oy geldi ama sen en son açıklanacaksın bomba yorumlarınlaAllah'ım sen bizi program bitiminde @Tolstoyevski'nin şerrinden, gazabından koru.
Gökhan ve Ziynet'e verdigin puan icinNe için
Konusmadigi icin bir sey yapamaz o korkmayinAllah'ım sen bizi program bitiminde @Tolstoyevski'nin şerrinden, gazabından koru.
Iyy yılan. .sssenden sonra oy geldi ama sen en son açıklanacaksın bomba yorumlarınla
Ben de diyorum Gülşen'in elendiğini kabullenemeyip kafayı mı yedi diye meğersem bizi destekliyormuş adamın dibi dibi.Gökhan ve Ziynet'e verdigin puan icin
Konusmadigi icin bir sey yapamaz o korkmayin