boşver kötü niyetli @mrt-06 utanır inşBen de 1 vermek istemezdim ama herkes sevdiğim şarkılarla geldi. 2 puan verdiğim Aşk Gribi'ni de çok severim mesela.
bu haftadan rakkası kullanıyordsam kalan haftalara kötü şarkım olabilir mi hepsi üst düzey A++++++Sezen'im bu hafta zirve haftaya da yarışmaya veda edecek inşallah.
Hepsi A++++ olsa ne olacak seçtiğin klip Rakkas'ın en kötü versiyonuydu sayemde orijinalini recap yaptın. Haftaya yardım etmeyeceğim!bu haftadan rakkası kullanıyordsam kalan haftalara kötü şarkım olabilir mi hepsi üst düzey A++++++
Senin oylarını göremedim.Bana neden teşekkür etmedin .ss
sezenin sesi yeter bu arada @denizz19 pis pis propaganda yapıyor hakkımda.ssHepsi A++++ olsa ne olacak seçtiğin klip Rakkas'ın en kötü versiyonuydu sayemde orijinalini recap yaptın. Haftaya yardım etmeyeceğim!
Biliyorum Ziynet oldugun icin tesekkür ettim zatenZiynet benim bebeğim
Gelsin gelsin bizde konustugunu görmüsn oluruz ne güzelVerdiğim puandan sonra dile gelecek eminim.
Ayynnen öyle agaPaylaş tabii Gülşen'i eleyenler utansın gün yüzü görmesinler inşallah.
Seni takmıyor demek ki yine ezildin.Bana neden teşekkür etmedin .ss
Bu saçmalığı ben de okudum.sezenin sesi yeter bu arada @denizz19 pis pis propaganda yapıyor hakkımda.ssEkli dosyayı görüntüle 52226