boşver kötü niyetli @mrt-06 utanır inşBen de 1 vermek istemezdim ama herkes sevdiğim şarkılarla geldi. 2 puan verdiğim Aşk Gribi'ni de çok severim mesela.![]()
bu haftadan rakkası kullanıyordsam kalan haftalara kötü şarkım olabilir miSezen'im bu hafta zirve haftaya da yarışmaya veda edecek inşallah.![]()
haftaya dengeyi sağlarım
Bana neden teşekkür etmedin .ss
Hepsi A++++ olsa ne olacak seçtiğin klip Rakkas'ın en kötü versiyonuydu sayemde orijinalini recap yaptın. Haftaya yardım etmeyeceğim!bu haftadan rakkası kullanıyordsam kalan haftalara kötü şarkım olabilir mihepsi üst düzey A++++++
Senin oylarını göremedim.Bana neden teşekkür etmedin .ss
sezenin sesi yeterHepsi A++++ olsa ne olacak seçtiğin klip Rakkas'ın en kötü versiyonuydu sayemde orijinalini recap yaptın. Haftaya yardım etmeyeceğim!
Biliyorum Ziynet oldugun icin tesekkür ettim zatenZiynet benim bebeğim![]()
Gelsin gelsin bizde konustugunu görmüsn oluruz ne güzelVerdiğim puandan sonra dile gelecek eminim.![]()
Ayynnen öyle agaPaylaş tabii Gülşen'i eleyenler utansın gün yüzü görmesinler inşallah.![]()
Seni takmıyor demek ki yine ezildin.Bana neden teşekkür etmedin .ss
Bu saçmalığı ben de okudum.sezenin sesi yeterbu arada @denizz19 pis pis propaganda yapıyor hakkımda.ssEkli dosyayı görüntüle 52226