Benim Albümüm 6.Hafta Sonuçları

gerekirse ankarada sizin mahallede tankları yürütür yine sezenimi alırım senden:A
Sen önce Meryem'ine sahip ol da Türkiye'den kaçıp gitmesin. Senin yerinde olsam Meryem diziye başlayınca Türkiye - Almanya arasına uçak savar koyardım. Tükenme girişiminde uçağı düşürmek amaçlı. :kiki:

Normaldir Atacanım senin gibi sağlam karakterli ve iddialı bir co admini herkes kıskanır. :A

Gayet iyi başlamışım ama nedense yine düşeceğim gibi geliyor nedense inşallah düşmem :D
mrt-06 markasını taşımak zor haklısın. :A

@tolgab oyları
8 - Ziynet Sali
7 - Model
6 - Sezen Aksu
5 - Merve Özbey
4 - Erkin Koray
3 - Gökhan Türkmen
2 - Burcu Güneş
1 - Pinhani

Sen önce Meryem'ine sahip ol da Türkiye'den kaçıp gitmesin. Senin yerinde olsam Meryem diziye başlayınca Türkiye - Almanya arasına uçak savar koyardım. Kaçma girişiminde uçağı düşürmek amaçlı. :kiki:
star kadın istedğini yapar:F

bu arada şimdi kiralık aşk reklam arasında hayat bazen tatlıdır fragmanına denk geldim birceyi resmen afet öğretmen yapmışlar tek farkı kardeşi kız olmuş bu sefer senden star binasına karşı bir kalkışma bekliyorum:A

star kadın istedğini yapar:F

bu arada şimdi kiralık aşk reklam arasında hayat bazen tatlıdır fragmanına denk geldim birceyi resmen afet öğretmen yapmışlar tek farkı kardeşi kız olmuş bu sefer senden star binasına karşı bir kalkışma bekliyorum:A
O konuyu açma ya Gani'ye de bu sefer sinirliyim. Diziyi görmek istemiyorum. :T:

evet sayın vekil başkanımızda sıra :F :F :F

@sokak sanati oyları
Pinhani- 9
Model - 9
Gökhan - 8
Merve - 7
Erkin - 6
Burcu - 6
Sezen - 4
Ziynet - 3

@MasacRE- teşekkürler ortalama ortalama gidiyoruz senle, hayırlısı. :A