Bence sende şikenin bir parcasisin bu ne ya Ziynet'e ard arda 1 puanlar geliyor olmaz böylesenin derdin belli umutta destereyi yok etti yerine geçti sende umutu yok edip onun yerine geçecen![]()
![]()
![]()
Bence sende şikenin bir parcasisin bu ne ya Ziynet'e ard arda 1 puanlar geliyor olmaz böylesenin derdin belli umutta destereyi yok etti yerine geçti sende umutu yok edip onun yerine geçecen![]()
![]()
![]()
Sen tam vermişsindir kanka beni kurtarmışsındırBence sende şikenin bir parcasisin bu ne ya Ziynet'e ard arda 1 puanlar geliyor olmaz böyle![]()
![]()
![]()
![]()
benim puanımı git bak sonrada @denizz19 ile yazızmama bak şikeyi görüceksinBence sende şikenin bir parcasisin bu ne ya Ziynet'e ard arda 1 puanlar geliyor olmaz böyle![]()
![]()
alsana oyyyBırak çeneyi oy ver![]()
sadece oy açıklarken canım sıkılıyor sunucuda insan onunda canı var dışlamayınKız sen bizle niye çene çalıyon vazifeni yapsana.@Çiğdem-
Söylemeyeyim heyecani kacmasin ama sen elenirsen yakarim burayiSen tam vermişsindir kanka beni kurtarmışsındır![]()
Beni kandiramazsin Cigdeeemm şiken anlasilmasin diye Ziynet'e yüksek vermissinbenim puanımı git bak sonrada @denizz19 ile yazızmama bak şikeyi görüceksin![]()
seni dışlayan dışlamış kız giresundaki hiçvbir teyze seni oğluna layık görmemiş daha ne dışlanıcansadece oy açıklarken canım sıkılıyor sunucuda insan onunda canı var dışlamayın![]()
@Tolstoyevski bu nasıl oy böyle Rakkas'a 2 nedir?
hahah baskanla dengeledik yanı durumuSöylemeyeyim heyecani kacmasin ama sen elenirsen yakarim burayi
Beni kandiramazsin Cigdeeemm şiken anlasilmasin diye Ziynet'e yüksek vermissin![]()
Aynen kanka söyleme ben anladım gibiSöylemeyeyim heyecani kacmasin ama sen elenirsen yakarim burayi
Beni kandiramazsin Cigdeeemm şiken anlasilmasin diye Ziynet'e yüksek vermissin![]()
Gülsen'i de şikeyle eledin kesin arastirilmasini istiyorum @xemrexxx yüce divani topla cabukhahah baskanla dengeledik yanı durumu
ayy vlla beni kendi oylarım ilgilendirir kendim dışımda kimsenin oyu ilgilendirmez karga sesli![]()