Benim Albümüm 6.Hafta Sonuçları

tarkozun son çırpınışları bunlar:) birde bu hafta iki yarışmacı eleniyorki ? hangi hilelere başvurursa başvursun elimizden kurtulamayacak :)
O zaman bu iş bu hafta bitiyor. :A Sevinç turlarına başlayalım. :A
Bu gece senden oldukça rahatsız oldum :A
Yok yok rahatsız olunacak bir durumda değilim henüz. :A

Kaderin üstünde bir kadeeer vardır :A ''Şampiyon Tarkan'' yazdıracağız! :A (ulan bana noluyorsa :A ) İyice sıvadık bugün haa :)
asfalt düzelme makinalarına ne diyorlardı ya ? şimdi aklımdan çıktı ? işte onlarla tarkozun üstünden geçeceğiz road runner da horozu kovalayan tilki gibi yamyassı yapacağız adamı :)

@destere ye son uyarımı yaptım zaten ben. :A Bir daha ki yarı yolda bırakışında hoop sildim onu. :A Biz bize kalırsak da cezamıza razı oluruz ne yapalım. :A
çok ayıp ediyon şindi ne zaman yarı yolda bıraktım :) araban bozulduda el ettinde durmadıkmı :))

Aynen güçlüden yana olacaksın @MEnes kardeşimiz daha yeni bilmez bu entrika işlerini :A
başkanlık sistemi geldi artık başkanda benim diğerlerinin yetkisi sıfır:) iş olsun diye orda oturuyorlar :))

çok ayıp ediyon şindi ne zaman yarı yolda bıraktım :) araban bozulduda el ettinde durmadıkmı :))

başkanlık sistemi geldi artık başkanda benim diğerlerinin yetkisi sıfır:) iş olsun diye orda oturuyorlar :))
Outlander için bırakıp gittiydin unutmadık. :A Ama bir daha olmaz sanırım. İhtiyacım olduğumda yanımda olursun. :A

Aynen güçlüden yana olacaksın @MEnes kardeşimiz daha yeni bilmez bu entrika işlerini :A
Bilirim de çaktırmam ben o işleri. :A Güçlüden değil doğrudan yana olacaksın. :A

Yazıklar olsun forumu 3. dünya ülkesine çevirdiler dikta rejimine boyun eğmeyeceğiz. Sen ve avanelerin yargılanacaksınız korkma titreee :A