Attığın Diriliş videolarını izlediğim zamanlara yazıklar olsun. ssGüzel fikir aslında
Attığın Diriliş videolarını izlediğim zamanlara yazıklar olsun. ssGüzel fikir aslında
Admin görmesin seni kovar valla benden demesi ortada kalırsın sonra bakmaya yüzün kalmazGörevi kötüye kullanmak gerekir bazen özellikle @destere gibilerine Zaten tek süpermod ben kaldım şu an istediğim gibi at koştururum
Belki de emeklilik zamanım gelmiştir yeterince çalıştım zatenAdmin görmesin seni kovar valla benden demesi ortada kalırsın sonra bakmaya yüzün kalmaz
Daha devamını getirecektim şükret iyi niyetliydim yoksa 15tane izlettirmiştim sanaAttığın Diriliş videolarını izlediğim zamanlara yazıklar olsun. ss
mehmet emirin bamyası çalışmıyor o yüzden zararsız eleman kapsa nolurki iki bölüm sonra bomba koyarlar kıza yada vapuruna onuda yollarlarla o değil de 25.saniyeye bak mehmet emir ceydayı kapmış
Naparsan yap sen umutsuz vakasın zaten yüksek puanını görmedik henüzOhooo bu olmadı şimdi. Biz adaletsizliğe karşı dimdik ayakta duranlar olarak buna izin vermeyiz. Tarkan'ı bu hafta yolcu edelim @destere artık zamanı geldi.
Öbür yarışmayı katma şimdi biz burada gerekeni yapıp Tarkan'ı göndereceğiz. Kızlar yalnız başına kalacak, ne işi var tek başına kızların içinde Tarkan'ın.La sen öbür yarışmayı kurtarayım derken @destere burda adamları bağlıyor tarkana karşı Adam ingilizler gibi hiç boş durmuyor masada kazanacak bu gidişle
Diyorsun ki size rağmen dimdik ayaktayım öyle mi? O zaman bizi sevenleri de ikna etme turlarına başlarız.Naparsan yap sen umutsuz vakasın zaten yüksek puanını görmedik henüz
Kardeş, sileriz sıkıntı yapma
Delilleri ben kaldırırım ortadan
Görevi kötüye kullanan koca yürekli süpermod
Sen yeni şarkılarına iyi puan verirsin bu albüm 2001 yılına ait şarkılar popüler olduğunda sen daha 2-3 yaşlarındaydın@Bully Tarkana zamanında çok iyi pointlerden vermiştim o şarkılardan gelirse yırtabilirsin.
Sanat sanat içindir, libido için değil Yaz bunu güzel laf @BullyÖbür yarışmayı katma şimdi biz burada gerekeni yapıp Tarkan'ı göndereceğiz. Kızlar yalnız başına kalacak, ne işi var tek başına kızların içinde Tarkan'ın.
Diyorsun ki size rağmen dimdik ayaktayım öyle mi? O zaman bizi sevenleri de ikna etme turlarına başlarız.
koşturduğun at tarkozsa ayağı kırılır umarım )Görevi kötüye kullanmak gerekir bazen özellikle @destere gibilerine Zaten tek süpermod ben kaldım şu an istediğim gibi at koştururum
Sanatçıya her zaman saygımız var. Ama sanatı adil yönetmek gerekir, işe adaletsizlik girdi mi biz devreye gireriz.Sanat sanat içindir, libido için değil Yaz bunu güzel laf @Bully
Bakmayız önyargıyla sevmeye çalışırız birşekilde all star zamanı verdiğin destekleri unutmayız merak etme hep kalbimizdesinSen yeni şarkılarına iyi puan verirsin bu albüm 2001 yılına ait şarkılar popüler olduğunda sen daha 2-3 yaşlarındaydın
Ama eski şarkı diye ön yargıyla bakma tabii dinleyince seversin bence.
Ne zannettin o ne için çırpınıyor kaç saattir uyan uyann ))))koşturduğun at tarkozsa ayağı kırılır umarım )
Admin görmesin seni kovar valla benden demesi ortada kalırsın sonra bakmaya yüzün kalmaz
Ohooo bu olmadı şimdi. Biz adaletsizliğe karşı dimdik ayakta duranlar olarak buna izin vermeyiz. Tarkan'ı bu hafta yolcu edelim @destere artık zamanı geldi.
Bu gece senden oldukça rahatsız oldumÖbür yarışmayı katma şimdi biz burada gerekeni yapıp Tarkan'ı göndereceğiz. Kızlar yalnız başına kalacak, ne işi var tek başına kızların içinde Tarkan'ın.
Diyorsun ki size rağmen dimdik ayaktayım öyle mi? O zaman bizi sevenleri de ikna etme turlarına başlarız.
Kaderin üstünde bir kadeeer vardır ''Şampiyon Tarkan'' yazdıracağız! (ulan bana noluyorsa ) İyice sıvadık bugün haatarkozun son çırpınışları bunlar birde bu hafta iki yarışmacı eleniyorki ? hangi hilelere başvurursa başvursun elimizden kurtulamayacak