Benim Albümüm 6.Hafta Sonuçları

Görevi kötüye kullanmak gerekir bazen özellikle @destere gibilerine :) Zaten tek süpermod ben kaldım şu an istediğim gibi at koştururum :A
La sen öbür yarışmayı kurtarayım derken @destere burda adamları bağlıyor tarkana karşı :A Adam ingilizler gibi hiç boş durmuyor masada kazanacak bu gidişle :A

La sen öbür yarışmayı kurtarayım derken @destere burda adamları bağlıyor tarkana karşı :A Adam ingilizler gibi hiç boş durmuyor masada kazanacak bu gidişle :A
Öbür yarışmayı katma şimdi biz burada gerekeni yapıp Tarkan'ı göndereceğiz. :A Kızlar yalnız başına kalacak, ne işi var tek başına kızların içinde Tarkan'ın. :A

Naparsan yap sen umutsuz vakasın zaten yüksek puanını görmedik henüz :A
Diyorsun ki size rağmen dimdik ayaktayım öyle mi? :A O zaman bizi sevenleri de ikna etme turlarına başlarız. :A

@Bully Tarkana zamanında çok iyi pointlerden vermiştim o şarkılardan gelirse yırtabilirsin. :D
Sen yeni şarkılarına iyi puan verirsin bu albüm 2001 yılına ait şarkılar popüler olduğunda sen daha 2-3 yaşlarındaydın :A

Ama eski şarkı diye ön yargıyla bakma tabii dinleyince seversin bence. :F

Öbür yarışmayı katma şimdi biz burada gerekeni yapıp Tarkan'ı göndereceğiz. :A Kızlar yalnız başına kalacak, ne işi var tek başına kızların içinde Tarkan'ın. :A

Diyorsun ki size rağmen dimdik ayaktayım öyle mi? :A O zaman bizi sevenleri de ikna etme turlarına başlarız. :A
Sanat sanat içindir, libido için değil :A Yaz bunu güzel laf @Bully :F

Sen yeni şarkılarına iyi puan verirsin bu albüm 2001 yılına ait şarkılar popüler olduğunda sen daha 2-3 yaşlarındaydın :A

Ama eski şarkı diye ön yargıyla bakma tabii dinleyince seversin bence. :F
Bakmayız önyargıyla sevmeye çalışırız birşekilde all star zamanı verdiğin destekleri unutmayız merak etme hep kalbimizdesin :A

koşturduğun at tarkozsa ayağı kırılır umarım :))
Ne zannettin o ne için çırpınıyor kaç saattir uyan uyann :)))))

Admin görmesin seni kovar valla benden demesi ortada kalırsın sonra bakmaya yüzün kalmaz :A

Ohooo bu olmadı şimdi. Biz adaletsizliğe karşı dimdik ayakta duranlar olarak buna izin vermeyiz. :A Tarkan'ı bu hafta yolcu edelim @destere artık zamanı geldi. :A

tarkozun son çırpınışları bunlar:) birde bu hafta iki yarışmacı eleniyorki ? hangi hilelere başvurursa başvursun elimizden kurtulamayacak :)

Bu gece senden oldukça rahatsız oldum :A

tarkozun son çırpınışları bunlar:) birde bu hafta iki yarışmacı eleniyorki ? hangi hilelere başvurursa başvursun elimizden kurtulamayacak :)
Kaderin üstünde bir kadeeer vardır :A ''Şampiyon Tarkan'' yazdıracağız! :A (ulan bana noluyorsa :A ) İyice sıvadık bugün haa :)