Benim Albümüm 6.Hafta Sonuçları

maskeli melununun geliştirilmemiş versiyonudur efe melunu ne konuşuyon onunla :A
ay neyse giflerde zoe yi buldum @destere sen git lucifer parlağını izle.ss
giphy.gif

La Yıldızlar Yarışıyor'da Cem Yılmaz'ı da izleyip oy kullanacaktım oradan nerelere geldik yine :A

Neyse @Doğu @MEnes sözünüzü unutmayın :A

Dur çok ağır oldu galiba :F Çok üstüne gittik ama hak etti :A

@Çiğdem-'in büyüleri işte :A

Biraz fazla oldu ama olsun. O da gönlü bol, darbeleri geri püskürtecek güce sahip bir yoldaşımız. :A

esprilerle ilgili sıkıntı yok siz keyfinize bakın devam edebilirsiniz yani :) benim zamanla ilgili sıkıntım var evde bir taraftanda ıvır zıvır iş yaptırmaya çalışıyorlar o yüzden mesajları sonradan anca görebiliyorum:) tam cevap vereceğim yan taraftan yine hane halkından biri sesleniyor o yüzden kaçırdım bir çok mesajı :))

esprilerle ilgili sıkıntı yok siz keyfinize bakın devam edebilirsiniz yani :) benim zamanla ilgili sıkıntım var evde bir taraftanda ıvır zıvır iş yaptırmaya çalışıyorlar o yüzden mesajları sonradan anca görebiliyorum:) tam cevap vereceğim yan taraftan yine hane halkından biri sesleniyor o yüzden kaçırdım bir çok mesajı :))
Sorun etme karşim geçer bunlar geçer. :D Sana bir ev alırız oh mis kıZları önüne sereriz patlamış mısırları filmleri dizileri falan çıtlatır rahatça sabahlarsınız :F :F

la @Çiğdem- i görüyon mu tam millet iş üstüneyken zile basıp kaçıyor donu zilli .ss @Doğu :A

maskeli melununun geliştirilmemiş versiyonudur efe melunu ne konuşuyon onunla :A
ay neyse giflerde zoe yi buldum @destere sen git lucifer parlağını izle.ss
giphy.gif
birazdan lucifer e dalacağım zaten ama önce izlediğim orphan black i bir yorumlamam lazım bir türlü yorumlayamadım nerdeyse unutacağım izlediğim bölümü :)

birazdan lucifer e dalacağım zaten ama önce izlediğim orphan black i bir yorumlamam lazım bir türlü yorumlayamadım nerdeyse unutacağım izlediğim bölümü :)
Hahaha bizle sohbet etmekten unutursun tabi biz seni rahatsız etmeyelim ned olsa hala başkanlığın devam ediyor seni gönderelim hadi kolay gele :F