Cıvıttın yineSen o albümlerin yarısını almışsındır nede olsa zenginsin
Cıvıttın yineSen o albümlerin yarısını almışsındır nede olsa zenginsin
Cıvıtmanın üstadı @Maskeli Fedai'dir onun üstüne tanımamCıvıtmak benim işim
maskeli melununun geliştirilmemiş versiyonudur efe melunu ne konuşuyon onunlaCıvıttın yine
Oda çok çakal zannediyor kendini ayar yiyince çekip gidiyor ağlıyor zırlıyor sonra tekrar geri dönüyor hayatı böyle geççekCıvıtmanın üstadı @Maskeli Fedai'dir onun üstüne tanımam
Biraz fazla oldu ama olsun. O da gönlü bol, darbeleri geri püskürtecek güce sahip bir yoldaşımız.
Sorun etme karşim geçer bunlar geçer. Sana bir ev alırız oh mis kıZları önüne sereriz patlamış mısırları filmleri dizileri falan çıtlatır rahatça sabahlarsınızesprilerle ilgili sıkıntı yok siz keyfinize bakın devam edebilirsiniz yani benim zamanla ilgili sıkıntım var evde bir taraftanda ıvır zıvır iş yaptırmaya çalışıyorlar o yüzden mesajları sonradan anca görebiliyorum tam cevap vereceğim yan taraftan yine hane halkından biri sesleniyor o yüzden kaçırdım bir çok mesajı )
la @Çiğdem- i görüyon mu tam millet iş üstüneyken zile basıp kaçıyor donu zilli .ss @Doğuesprilerle ilgili sıkıntı yok siz keyfinize bakın devam edebilirsiniz yani benim zamanla ilgili sıkıntım var evde bir taraftanda ıvır zıvır iş yaptırmaya çalışıyorlar o yüzden mesajları sonradan anca görebiliyorum tam cevap vereceğim yan taraftan yine hane halkından biri sesleniyor o yüzden kaçırdım bir çok mesajı )
birazdan lucifer e dalacağım zaten ama önce izlediğim orphan black i bir yorumlamam lazım bir türlü yorumlayamadım nerdeyse unutacağım izlediğim bölümümaskeli melununun geliştirilmemiş versiyonudur efe melunu ne konuşuyon onunla
ay neyse giflerde zoe yi buldum @destere sen git lucifer parlağını izle.ss
Yapma tehlikeli saatlerde Şu an unumu eledim ateşle yaklaşmayın tabelamı astım ben
en heyecanlı yerinden yarıda kesmişler olmadı bu
Hahaha bizle sohbet etmekten unutursun tabi biz seni rahatsız etmeyelim ned olsa hala başkanlığın devam ediyor seni gönderelim hadi kolay gelebirazdan lucifer e dalacağım zaten ama önce izlediğim orphan black i bir yorumlamam lazım bir türlü yorumlayamadım nerdeyse unutacağım izlediğim bölümü
arada bir yinede salça olurum laflara siz devam edinHahaha bizle sohbet etmekten unutursun tabi biz seni rahatsız etmeyelim ned olsa hala başkanlığın devam ediyor seni gönderelim hadi kolay gele
Yapma tehlikeli saatlerde Şu an unumu eledim ateşle yaklaşmayın tabelamı astım ben
neyse o zaman efsun terapisine girin heyecanınız gitsinen heyecanlı yerinden yarıda kesmişler olmadı bu
Emrin olur başkanım.arada bir yinede salça olurum laflara siz devam edin
bu sayfaya efsun hiç yakışıyormu sayfanın kalitesini bozuyorneyse o zaman efsun terapisine girin heyecanınız gitsin