Benim Albümüm 6.Hafta Sonuçları

La dün attığın mesajları buraya attırma bana :A forumda kimse yokken gizli hayranlıklarını açığa vurmuştun Tarkan'a karşı :A

yoklukta gideri var diyen sen değilmiydin :) şimdi milletin içinde beni ateşe atıyon :)
@destere'de gizli bir Tarkan hayranlığı olduğunu biliyordum zaten. :) Hatta öyle hayranmış ki onu bizlerle paylaşmak istemediği için 1 puanı basıyormuş demek. :) Tarkan'ı eleyip kendine ayıracak aklınca ama biz bu oyunu bozarız. :)

giphy.gif
biraz önce o arakadaş tarafından uyarı cezası alan benim sanki beni korkutuyor :)

@destere'de gizli bir Tarkan hayranlığı olduğunu biliyordum zaten. :) Hatta öyle hayranmış ki onu bizlerle paylaşmak istemediği için 1 puanı basıyormuş demek. :) Tarkan'ı eleyip kendine ayıracak aklınca ama biz bu oyunu bozarız. :)
aynen aynen:) hatta diyorumki arkadaşlara sizde bir puan verin sizin olsun sizde paylaşmayın :))

İstifa dilekçen geldi karşim imzan bekleniyor :A Öğretmenimizdin yarışmada sen bizi eğitiyordun şimdi ise biz seni eğitecez lütfen imzala. :A
%C3%9Ccretli%2B%C3%87al%C4%B1%C5%9Fan%2B%C3%96%C4%9Fretmen%2Bistifa%2BDilek%C3%A7e%2B%C3%96rne%C4%9Fi.png

Ceceli sevmek şereftir karşim yürek ister :A :A

Ceceli de kimmiş la megastar'ın yanında :A

Ahde Vefa albümü 240.000 satmış zaten son rekor da Adımı Kalbine Yaz albümündeydi adam kendiyle yarışıyor helal olsun. :A @Doğu

Varmış demek ki :A Megastar çıkarınca alıyor tabii halk yazın da pop albümü gelecek yeni rekor gelebilir :A
Geçen survivorda da sormuşlardı ya mustafa topaloğlunun eminem albümu ne kadar satmıştır diye :F Duyunca şok olmuştum ama o zamanlar dijital yok tabi :A