Yeri zamanında kendi tabiri ile keçeliyide överdi kendisi sonra hemen inkar ediverdi bize sökmez bu oyunlar
Yeri zamanında kendi tabiri ile keçeliyide överdi kendisi sonra hemen inkar ediverdi bize sökmez bu oyunlar
La dün attığın mesajları buraya attırma bana forumda kimse yokken gizli hayranlıklarını açığa vurmuştun Tarkan'a karşı
@destere'de gizli bir Tarkan hayranlığı olduğunu biliyordum zaten. Hatta öyle hayranmış ki onu bizlerle paylaşmak istemediği için 1 puanı basıyormuş demek. Tarkan'ı eleyip kendine ayıracak aklınca ama biz bu oyunu bozarız.yoklukta gideri var diyen sen değilmiydin şimdi milletin içinde beni ateşe atıyon
Biraz fazla oldu ama olsun. O da gönlü bol, darbeleri geri püskürtecek güce sahip bir yoldaşımız.
biraz önce o arakadaş tarafından uyarı cezası alan benim sanki beni korkutuyor
Ama senden hayran olamaz bu kesin birşey@destere'de gizli bir Tarkan hayranlığı olduğunu biliyordum zaten. Hatta öyle hayranmış ki onu bizlerle paylaşmak istemediği için 1 puanı basıyormuş demek. Tarkan'ı eleyip kendine ayıracak aklınca ama biz bu oyunu bozarız.
aynen aynen hatta diyorumki arkadaşlara sizde bir puan verin sizin olsun sizde paylaşmayın )@destere'de gizli bir Tarkan hayranlığı olduğunu biliyordum zaten. Hatta öyle hayranmış ki onu bizlerle paylaşmak istemediği için 1 puanı basıyormuş demek. Tarkan'ı eleyip kendine ayıracak aklınca ama biz bu oyunu bozarız.
ay o onun hadbilmezliği ben zaten supermanı desteklemiştim filmde de .ssbiraz önce o arakadaş tarafından uyarı cezası alan benim sanki beni korkutuyor
Ceceli'ye hayran olmaktansa Tarkan'a hayran olmak iyidirAma senden hayran olamaz bu kesin birşey
İstifa dilekçen geldi karşim imzan bekleniyor Öğretmenimizdin yarışmada sen bizi eğitiyordun şimdi ise biz seni eğitecez lütfen imzala.biraz önce o arakadaş tarafından uyarı cezası alan benim sanki beni korkutuyor
Ceceli sevmek şereftir karşim yürek isterCeceli'ye hayran olmaktansa Tarkan'a hayran olmak iyidir
Neyse ki diğer arkadaşlar paylaşımcı bir tutum sergiliyorlar senin gibi kıskanç değiller.aynen aynen hatta diyorumki arkadaşlara sizde bir puan verin sizin olsun sizde paylaşmayın )
ıyyy efe melunu yorum mu yapıyor elendi rezil oldu hala ne yüzle yorum yapıyor o .ssCeceli'ye hayran olmaktansa Tarkan'a hayran olmak iyidir
imza atamıyorum ben cahilim ? parmak atsam olurmu ?İstifa dilekçen geldi karşim imzan bekleniyor Öğretmenimizdin yarışmada sen bizi eğitiyordun şimdi ise biz seni eğitecez lütfen imzala.
Ceceli sevmek şereftir karşim yürek ister
O geçerli değil maalsef karşim kanunlar gereği imza atamayanlara falakaya yatırarak öğretiliyor o yüzden sende onların arasında katılıp işkence çekeceksinimza atamıyorum ben cahilim ? parmak atsam olurmu ?
İstifa dilekçen geldi karşim imzan bekleniyor Öğretmenimizdin yarışmada sen bizi eğitiyordun şimdi ise biz seni eğitecez lütfen imzala.
Ceceli sevmek şereftir karşim yürek ister
Hala albüm alan mal varmıdır la acebaCeceli de kimmiş la megastar'ın yanında
Ahde Vefa albümü 240.000 satmış zaten son rekor da Adımı Kalbine Yaz albümündeydi adam kendiyle yarışıyor helal olsun. @Doğu
Sen o albümlerin yarısını almışsındır nede olsa zenginsinCeceli de kimmiş la megastar'ın yanında
Ahde Vefa albümü 240.000 satmış zaten son rekor da Adımı Kalbine Yaz albümündeydi adam kendiyle yarışıyor helal olsun. @Doğu
Varmış demek ki Megastar çıkarınca alıyor tabii halk yazın da pop albümü gelecek yeni rekor gelebilirHala albüm alan mal varmıdır la aceba
Geçen survivorda da sormuşlardı ya mustafa topaloğlunun eminem albümu ne kadar satmıştır diye Duyunca şok olmuştum ama o zamanlar dijital yok tabiVarmış demek ki Megastar çıkarınca alıyor tabii halk yazın da pop albümü gelecek yeni rekor gelebilir
Onun dönemi geçti artık kardeş sen hayallerin yaşaVarmış demek ki Megastar çıkarınca alıyor tabii halk yazın da pop albümü gelecek yeni rekor gelebilir